Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

Håndarbejde af ældre dato:

I forhold til hvad jeg har lavet igennem årenes løb, så er det desværre ikke meget jeg har billeder af, nogle findes kun som almindelige foto, så dem må jeg ha scannet ind engang ved lejlighed. Jeg har forsøgt at sætte det nogenlunde ind i den rigtige rækkefølge, det nederste er ældst, pånær hvis det vises af nyere dato på en person (siden bør ses/læses nedefra og op!). Hvis en person er med på et billede står der hvornår billedet ca. er taget.

Mit OBS billede er fra vores have i slutningen af maj 2005, synes det passede godt her, da høje træer som regl også er ældre ;o)

Mig:

På hygsom besøg hos Charlotte april 2012 :o)

Lille Trold:

Nummer 14, havde helt glemt at få taget billede af denne ;o)

Opdagede den ikke var herinde da jeg ville give den til Ulla som Tak for en masse gratis Stauder :o)

Gammel bluse:

Ser dog stadigvæk ny ud :o) ja altså blusen ;o)

Billedet er ikke så gammelt, det er fra slutningen af september 2009.

Puha mener jeg strikkede denne bluse da jeg var i starten af 20'erne, så den har nogle år på bagen lige som jeg ;oP

Den blev ikke strikket efter opskrift.

Hynder:

Fik nogle gamle hynder af Svigerforældrene, syede nogen af dem sammen til bænken, syede derefter betræk til dem, igen samme stof som til gardinerne, men dobbelt. Var glad for dem så længe de holdte :o)

Parasol fod:

Det var manden der fandt på vi skulle lave en af beton i en spand, så det hjalp vi hinanden med, den blev rigtig god også var den billig hvilket altid er godt ;o)

Jeg kunne godt tænke mig nogle runde trædesten en dag, men jeg vil ikke betale hvad butikkerne vil ha for dem, så lige pludselig når jeg har matrialerne til at lave et par forme af, så støber vi dem selv :o)

 

Lille kurv:

Dem har jeg lavet nogle stykker af i hvid, den ene i en grøn farve som jeg har givet min Mor, så en i lyserød og en i lilla og en i creme, kan ikke huske om der er flere... har kun taget billede af denne lille kurv.

De kan bruges til slik (der er pakket ind) eller hår elastikker - smykker - med nogle pynte fake æbler eller andet i osv. der er mange muligheder :o)

Hjerte pude:

Så en der lignede den på et billede, forsøgte at lave en magen til, den blev næsten "rigtig".

Jeg har hæklet en mere i "Creme", dog med lidt ændringer, men mangler at få lavet puden til den, det sker lige pludselig en dag når jeg har fundet et sted den skal bruges, for så kan det jo ikke gå stærkt nok med at få den anbragt der ;o)

Gardin:

"Kastede" dette syet - hæklet stykke over stue gardinet for at se hvordan det så ud, det er "kappen" til soveværelses gardinerne som jeg også har lavet med hæklet kant fra top til bund.

Pynt:

Syede en "pose" så potten ville blive skjult, og et pynte bånd til at lave sløjfe med.

Har 2 af disse "planter" så syede selvfølgelig 2 sæt ;o)

Køkken gardiner:

Klippet til og syet i det stof som jeg for det meste altid bruger til gardin ;o)

Fandt på at lave noget hæklet noget og sy på så der ville komme lidt mere lys ind.

Lampe:

Købte den billigt, den fik med sandpapir også ellers med 2 gange mahogny farve med lak i, samt ny ledning og ny lys lampeskærm.

Manden:

Det er godt nok ikke nyklippet på det her billede fra starten af august 2003, men stadigvæk sidder det pænt selvom det er lidt halv langt, det varede dog ikke længe efter dette billede blev taget før end han var kortklippet igen ;o)

Krøller:

Var træt af mit hår, så ville forsøge at lave krøller på mig selv, har før gjort det på andre så hvorfor ikke på mig selv ikk... det var hårdt at rulle håret op på spolerne, når man ikke kunne "gå" på afstand af hovedet, og det at holde armene oppe hele tiden, så jo det tog sin tid, men jeg blev da færdig ;o) manden sørgede for at fordele permanent væsken.

Synes vi slap okay fra det ;o) vil da ikke udelukke at det sker igen, jeg skal bare lige ha tid til at glemme hvor ondt man får i armene hehe også lige blive træt af mit hår igen, jeg har ikke krøller i det lige nu.

Billedet er fra Nytårs aften 2006.

Blomster ting:

Lavede sådan en tingest her som man kan hænge en blomst i, har givet den til Svigermor, synes jeg husker hun bruger den i camping vognen, ikke med en blomst i, men vist til løg og sådan, det er jo også smart nok :o)

Er ikke helt sikker men synes jeg lavede 2, men i forskellig længde.

Ståltråds træ:

Tænkte man også måtte kunne lave en "hængepil", så det prøvede jeg, samt et lille træ.

Ståltråds træ:

Så et billede af sådan et på den blå avis, tænkte at det måtte jeg prøve, så jeg gik igang og det her er så mit første træ ;o)

Sy kasse:

Fik denne af Svigermor, den var lakeret, men det blev der lavet om på ;o)

Alt kom af den, finslebet med sandpapir, fik flere lag maling, nye skruer også et pynte bånd jeg havde hæklet.

Er glad for denne dejlige store sy kasse, for der kan være noget i den ;o)

Træ Tal:

Lavede dem til vores hus.

Katte legeplads:

Jeg stod og var ved at mure solbænke op på frontsiden af huset da manden pludselig kommer fra havesiden, han fortæller han kan høre en svag killinge lyd ved terassen, men ikke set den, han går om i haven igen, noget tid efter kommer han med en meget lille killing, umidlbart ud fra vægten var den ikke mere end 2 uger, så den var meget lille...

Jeg sagde egentlig Nej til at starte med, men da moderen ikke viste sig, så kunne man jo ikke bare lade den være på terassen, så manden fik købt noget moder mælk erstatning til killinger også måtte man ellers igang med at fodre og "tørre" så den kunne komme af med sine "ting". Fandt på at lave denne "Oste" legeplads, hvilket den var temmelig intreseret i :o)

Han endte med at blive en stor flot han kat, men desværre kaldte Naturen på ham, så anden gang han smuttede ud af vinduet blev han for evigt ude, han kommer forbi i ny og næ, springer op i favnen på drengene som om det var i går han så dem sidst ;o)

Strik bluse:

Min Mormors gamle bamse trængte til en anden bluse, så fik strikket denne i mørkerød.

Små krukker:

Bedre gik det med disse mindre krukker. Nyder at lave dem selvom det er lidt hårdt.

Stor krukke:

Har altid syntes godt om store krukker, så ville forsøge at lave en i beton, det lykkes da temmelig godt synes vi herhjemme ;o) dog gik det lidt galt i starten, fordi jeg havde lavet "halsen" for smal, så jeg kunne ikke få armen ned i den, når der skulle presses på betonen fra begge sider, det resulterede i at der røg en del ned i den hehe så jo ;o) den er meget tung siger manden ;o)

Flagstang:

Den gamle maling blev brændt af, den blev slebet og derefter fik den nogle lag maling. Den knækkede dog et par år efter i en storm :o(

Stof dug:

Min ældste datter manglede et lille bord til sin lejlighed, min mand havde et hun kunne låne, dog ikke et for unge mennesker, så jeg syede duge så det ville passe bedre ind hos hende. Forsøgte mig også med noget mørke rødt stof inden det blå, men det var pænest i blå ;o)

Tørrestativ:

Hjemmelavet tørrestativ, et kraftigt stort et hvor der er plads til meget tøj. Basse synes det var kanont ;o) Den stribet strik bluse har jeg haft lavet til min ældste datter.

Billedet er fra i starten af juli 2006.

Mellem Trold:

Her en mørkere dame trold, som er noget fræk ;oP Har lavet den gule "blomst" der sidder på blyanten, mener den er hæklet, har også haft lavet i mørkerød engang.

Trolden blev sendt til en veninde på hendes runde fødselsdag.

Minder mig ikke om nogen.

Mellem Trold:

Skulle da forsøges at lave en mørkere trold.

Minder mig lidt om en skuespiller, kan bare ikke huske hvad han hedder.

Mellem Trold:

Dem kan jeg også godt lide at lave :o) Dem kan jeg lave så man kan tage tøjet af og vaske det.

Har håndsyet pyjamasen fra stof fra en gammel pyjamas ;o) denne lavede jeg til Basses lampe.

Han fik desværre en skade :o/ et hul på hælen, så måtte sy en hvid strømpe til ham, senere har jeg dog strikket en i stedet ;o)

Minder mig ikke om nogen.

Billedet er fra slutningen af febuar 2005.

Lampe:

Købte den røde lampe med rotten på i en genbrug for kun 30 kr o.O Basse valgte selv det nye stof som jeg skulle betrække den med.

Lille Trold:

Og nummer 13.

Hende her endte i Tyskland :o)

Minder mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 12.

Minder mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 11.

Minder mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 10.

Minder mig en smule om min ex svigerfar, han var en rar mand.

Lille Trold:

Og nummer 9.

Minder mig en smule om en der hedder Inge.

Lille Trold:

Og nummer 8.

Denne har Svigermor fået da hun havde noget job jubilærum. Satte et "Rør mig ikke" skilt på ham, så de fleste ville holde fingrene fra ham, så han kom hel med hende hjem ;o)

Han mindede mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 7.

Minder mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 6.

Denne tog min veninde med hjem, så han bor nu på sjælland.

Mindede mig om min ex o.O

Lille Trold:

Første "Dame" og nummer 5 ;o)

Nå man laver troldene, så er det helt og aldeles ansigtet der bestemmer hvad køn det er, så det er rart så sjovt når man er igang med at stikke nålen frem og tilbage, man sidder samtidig og er ret spænt på hvad der viser sig til sidst ;o)

Minder mig en smule om min egen Mor hehe

Lille Trold:

Og nummer 4, her også vist siddende, og liggende i mine hænder så man kan få en ide om hvad størrelse sådan en lille trold er :o) Minder mig ikke om nogen.

Lille Trold:

Og nummer 3 ;o)

Denne minder mig om min nevø Simon ;o)

En smule sjovt at de kan det ;o)

Lille Trold:

Så blev nummer 2 lavet ;o)

At lave sådan en størrelse med tøj og det hele tager ca. 15 timer!

Denne her minder mig om Olivers lillebror Felix ;o)

Lille Trold:

Dette er så den første som efter min mening er total nusser, den er bare perfekt.

Efter denne havde jeg så meget gå på mod til at lave endnu flere, så det tog om sig som I kan se på de næste mange billeder ;o)

Disse har jeg også haft søgt efter på nettet, men ser ikke ud til der er nogen der laver dem. De små skulle være de sværeste at lave, jeg føler dog at jeg har mere svært ved de store, men sådan er det jo ;o)

De små får deres tøj syet på ved håndleddet, så det kan desværre ikke tages af og vaskes, det skal man lige tænke over inden man bestemmer sig for hvor sådan en lille en skal pynte i hjemmet. Har man kat bør den ikke stå fremme men hellere i et glas skab.

Behøver jeg at nævne "huden" er Meget sart og kan få "ar" eller værre at den kan "løbe" hvis den får en slem skade, så de skal behandles med forsigtighed, det er ikke legetøj.

Denne minder mig om en der hedder Oliver.

Stor Trold:

Jammen hun blev kanon sød, men ligner nu mere hans mor hehe

Min Mor har hende stående i hendes hjem nu :o)

Jeg har ikke lavet flere store, da jeg har kigget lidt på nettet og set nogen store trolde som jeg synes er Meget flottere end jeg kan lave dem.

Stor Trold:

Jammen så skulle det da forsøges om jeg kunne lave den helt store trold.

Var nogenlunde tilfreds med ham, så ville lave en "dame" til ham.

Han sidder i vinduet over mit kreative hjørne og pynter imens han holder "øje" med mig ;o)

Halve trolde:

Min ældste datter ville også prøve at lave en trold, så hun lavede den i den røde sovepose, den anden lavede jeg.

Var ret så hygsomt som de "lå" der og sov den jul ;o)

Min første Trold:

Jeg fandt en bog skrevet af Ulla Paaske - Trolde og hekse, har altid være lidt fasineret af at man kan få nylon strømper til at se levende ud, så bogen blev købt ;o)

Perfekt blev han ikke, men alligevel ret så fræk at se på ;o)

Tog:

Havde en del træ rester samt nogle flagstangs knopper, så tænkte jeg måtte kunne lave noget ud af det, det kom der så dette tog ud af.

Det har "kørt" mange km ;o)

Hæklet dug:

Har lavet 2 af disse. Kan godt lide disse, men hader at sy dem sammen.

Hæklet dug:

Mener jeg lavede denne store dug til en veninde, hvis ikke så ved jeg ikke hvor den er blevet af o.O

Kunne godt tænke mig at lave sådan en til i samme farve, den var kanon flot synes jeg :o)

Tag oktober 2004:

Svigerfamilien og manden lavede taget, jeg lagde nogle rækker, det skulle prøves ;o)

Strik bluse:

Basse (da han ikke var ret gammel) i sin nye strik bluse, jeg har ikke lavet den efter opskrift, men selv fundet på.

Han kunne bruge den en del år da jeg lavede den lidt stor :o)

Billedet er fra midt i juni 2004.

 

I september 2010 gik Basses ønske om en bluse næsten magen til denne her i opfyldelse, den er ikke efter opskrift. Kan ses under Strikket :o)

Fastalavn:

Ja det var fastalavn og Roffe var klædt ud som Ninja, han havde dog taget "hætten" af et kort øjeblik ;o)

Basse var også klædt ud, han var en sød lille klovn, dragten var "genbrug", det var en jeg lavede dengang min ældste datter var lille. Til Basse lavede jeg ny krave, kan ikke huske om pompomerne også blev skiftet ud :o/

Mener jeg har billeder af hende udklædt, men det er almindelig foto, så de er ikke lige i computeren, måske en dag det kommer herind for hun var ret så "nusser" ;o)

Jeg syede en del tøj til hende da hun var lille, det var både kjoler - kort jakke - bukser, samt strikkede også nogle bluser og hæklede også noget.

Efter dette billede var taget fik Basse sminket en rund rød / brun "bold" på næsen samt 2 tegnet tåre på hans venstre kind, så de var klar inden Farfar og Farmor kom og hentede dem ;o)

Billedet er fra febuar 2004.

Gammel bluse:

Fandt dette billede hvor jeg har min gamle strik bluse på, den anden vist under dettet billede er i samme farver, koks grå og hvid.

Billedet er fra midt febuar 2000, taget hos nogle venner.

Blusen blev ikke strikket efter opskrift, men havde en bluse som jeg var glad for, så lavede denne på samme mål, den bluse var desværre også væk da jeg lavede den "nye", derfor blev den lidt for stor, da det er svært at huske helt nøjagtigt hvad man har gjort, når man ikke fik det skrevet ned :o(

Strik bluse:

Jeg havde engang en næsten magen til som jeg også selv havde lavet, men har mistet den, så forsøgte mig om jeg kunne lave en igen, den blev ikke helt som den gamle, så en dag ved lejlighed skal jeg ha taget mig sammen og ha den igennem symaskinen! Denne er blevet for "kartoffel" agtig, så den skal sys ind så den bliver lidt smallere fra under ærmerne og ned.

Glæder mig til jeg får taget mig sammen, da den gamle var min ynglings bluse, så tænker denne også bliver.

Farverne på det billede her er misvisende.

Bal:

Min ældste datter der skulle til "Bal" på efterskolen, så hun måtte jo ha en kjole.

Vi fandt denne sølv kjole, den havde kun tynde stropper, men hun ønskede ærmer, så jeg fik købt noget gemmensigtigt sort stof og lavet dem, havde noget kraftigere sort stof som jeg fik syet på i bunden, samt lavet sløjfe af i slidsen.

Det skal lige siges at klokken er ca. en 5 stykker om morgnene, så hun var ikke helt "morgen frisk" da hun skulle prøve kjolen inden hun skulle afsted til efterskolen ;o)

Billedet er fra slutningen af januar 2004.

Venners hus:

Som min mand og jeg vandskurede (filsede eller hva nu folk kalder det).

Jeg fik lavet solbænke på huset, det var første gang jeg har lavet dem i mursten og ikke sidste, for gør det også på vores eget hus efterhånden som jeg får skiftet de gamle vinduer ud med nye ;o) og Nej jeg gør det ikke alene ;o) manden tager de gamle ud og sætter dem til side inden jeg kan sætte de nye i. Det er rart med ekstra hænder når vindus rammen skal holdes op for at jeg kan sætte kiler i og få tilpasset inden de kan blive skruet fast ;o)

Legeplads:

Her er billede så man kan se hele legepladsen, den er blevet malet i en mahogny farve.

Legeplads:

Min mand og jeg fik samlet den nye legeplads efter vi havde købt hus, de 2 stolper der "står" for sig selv blev støbt fast så det ikke lige kan rokke sig, sandkassen fik lagt flisebund inden sandet kom i.

Trådhegn:

Satte tråd hegn op i resten af haven, da det kunne gøres langs beplantningen.

Dette billede af Basse foran tråd hegnet er dog først taget midt i maj 2005.

Hegn:

Satte også hegn op her ved terassen og malede selvfølgelig også det ;o)

Hegn:

Købte hus i juli 2003. Satte hegn op med låge og malede det.

Dug:

Her er et billede af sommerfugl dugen efter den var blevet helt færdig.

Hækler:

Er igang med en stor dug, at sidde på færgen stopper selvfølgelig ikke en med at "nørkle" ;oP

Den blev så stor at vi har haft brugt den som pynt over sengetæppet på vores seng ;o) Den har sommerfugle mønster og er lavet efter opskrift.

Billedet er fra slutningen af august 2002.

Ombetrækning:

Fik denne søde barnestol af Basses Farfar, den trængte bare til nyt stof, så jeg fik fat i noget og ombetrækkede den så den så helt ny ud igen.

Basse har været meget glad for den :o)

Stofhylde:

Mine Svigerforældre havde sådan en til deres campingvogn, jeg fik lov til at låne den så jeg kunne få syet en til os selv. Den har plader imellem nogle lag stof, ellers kan den li'som ikke ha noget på hylderne ;o)

Brugte den ved pudslebordet da Basse var lille.

Mine piger var søde og hjalp mig med at få lavet noget karton pynt han ville kunne kigge på.

Tremmeseng:

Den fik vi af min mands kusine, den var hvid da vi fik den, men gik liiiige igennem en forvandling ;o)

Den rigtige gule farve er den stærke gule farve som er i hoved enden hvor Peter Plys sidder sammen med Grisling ;o)

Spisebord:

Også hans spisebord fik den hele store tur, malet nogle gange og fik nye lister.

Spisebords stole:

Manden havde nogle gamle stole, fra højre, en der ikke er gjort noget ved, den i midten har fået fjernet malingen samt de buede træstykker så de kunne blive helt fin slebet, den sidste har fået en gang maling.

De endte op med at ha fået nogle lag maling, de buede lister fik noget mørk farve der trænger ind i træet, sæderne fik nyt mørke rødt stof, de blev ret flotte og kunne holde en del år mere inden de blev kasseret ;o)

Grå Sofa:

Den ombetræk jeg for en del år siden i rigtig møbelstof, måtte senere lave et midterstykke da den desværre krøb i vask.

Den ser ikke længere sådan ud, men er igen gjort klar til nyt betræk når vi finder noget.

Billeder:

Motorcykler skåret ud i karton.

Billederne herefter er fra den tid jeg har været sammen med min nuværende mand siden 2001.

 

Logo:

Lavede dette logo til Snertinge & Omegns Lystfiskerforening. Min gode veninde havde spurgt mig om jeg ville, jeg samlede derefter oplysninger, hun kunne lide smileys, formanden kunne lide solnedgang, jeg hedder Krog ;o) lavede lidt forskellige udkast, men det blev det her de valgte :o)

Gammel bluse:

Mener dette billede er taget ca. år 2000, blusen er måske 5-8 år ældre end billedet.

Var glad for denne bluse, kan pludselig ikke huske om jeg stadigvæk har den o.O det må være alderen der trykker lidt ;oP

Billedet er taget oppe ved nogle venner på sjælland.

Den er ikke strikket efter opskrift.

 

Venindes datters værelse:

Var inde ved en veninde og lave hendes datters værelse, da datteren var i en svær periode og trængte til noget positiv i hendes hverdag.

Skar også nogle hundebilleder til hende i karton, hun blev rigtig glad for sit nye værelse som nåede at blive færdig lige inden hun havde fødselsdag :o)

 

Gangen i gammelt hus:

Fik lavet en 2 meter lang hattehylde, måtte ha hjælp til at presse nogle af rundstokkene igennem hullerne, det var ikke alle sammen at jeg havde kræfter til :o/

Fik også lavet en 2 meter lang sko hylde, lignede dem man kan købe (stigereol agtig), men har ikke lige noget billede af den, den fik også nødde farven.

Det gav ellers en dejlig orden med så mange knager og plads til en masse sko, så var der ikke noget der "flød" længere ;o)

Under trappen var der en dør, den fik også lige en lille knagerække, der var et kælder rum på størrelse med gang arealet.

Tog en dør af gangen af de gamle døre, brændte malingen af, sleb dem ned til rent træ, gav dem derefter maling i den skrå del af fyldningerne og lak på resten af døren.

 

Gangen i gammelt hus:

Hoveddøren var blevet smadret, ex'en tog den gamle ud og jeg fik sat den nye i, gav dør, lister, skabet osv. med en nødde farve, så det lignede ludbehandlet, så godt ud :o) Farven på væggene hedder Rød Okker hvis nogen skulle være intresseret i at vide det ;oP

 

Gangen i gammelt hus:

Fik lavet skab og paraply holder ud af rester fra da jeg lagde nye fyrtræs gulve i stuen og soveværelset. Det var sjovt at prøve :o) lavede engang en stor hjørne sovesofa (et fag kunne trækkes ud så det blev til en dobbelt seng), men mener desværre ikke at der er nogen billeder af den :o(

Gangen i gammelt hus:

Gav gangen den helt store tur, trappen blev slebet helt ned, fik rundstokke på gelænderet istedet for de gamle der var kantede, flere lag maling, nye "flydende" trin oven på de eksisterende (huskede gulvunderlag), væggene blev isoleret.

Var og er egentlig stadigvæk meget stolt over det resultat jeg fik ud af den trappe :o) i det hele taget den gang blev et helt andet rum lige som børnenes værelser :o)

Gangen på første salen i gammelt hus :

Malede den hvid. Børnene hjalp med at dekorere den med hånd og fod aftryk, hvor de ikke kunne nå blev de løftet op af min ex.

Rya billedet af hunden lavede jeg da min ældste datter var ca. 1 år, har det endnu.

Drengenes værelse i gammelt hus:

Det fik også den helt store tur og lidt til, da skorstenens fuger blev skrabet meget ud og fik nye fuger samt den fik puds. Lavede et mønster og skar det ud i en krysfiner plade som jeg satte i væggen ud mod trappen, det gav mere lys på trappen og så samtidig dekorativt ud :o) Lavede Tog - Lastbil og Traktor stol til dem hvor de kunne opbevare ting under sædet og bag det, bordet var et den ældste datter engang havde haft, dengang var det hvidt.

Lavede en solid klovnereolen til dem, den havde en god "dybde" så den ikke væltede bare man kiggede på den ;o) Skar Peter Plys ting ud i karton til billeder på værelset. Malede stjerner og en sovende Mickey Mouse i pyjamas på spidsen af månen over hver af deres senge.

Andet pige værelse i gammelt hus:

Malede det rødt med hvide kanter, malede hvalpe poter med sort, måtte gøres et par gange før end det dækkede, skar dalmatiner ud af karton så hun havde flere billeder med dem på værelset, rislampen fik også poter på ;o) dalmatiner tæppe foran sengen osv.

Syede rødt gardin til dette værelse, til det orange værelse blev der syet orange gardin ;o)

Ny første sal i gammelt hus:

Nye gulve, isolering, vægge, tapet, maling, vinduer, døre, lofter. Skar hestehovederne ud i karton til min ældste datter. Sleb hendes bord og gav det nogle lag gul maling så det kom til at se helt nyt ud. Første billede kan man se jeg startede ud med lysere gul, derefter en mørk orange også hvide kanter.

Strik bluse:

Strikkede denne hvide bluse til min anden datter, det er Roffe der står ved siden af, sjovt som de 2 lignede hinanden i udseende dengang, men så pludselig ikke.

Mener billedet er fra ca. 2000.


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster