Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

Februar 2015:

Samme kjole, et par mamelukker og en hat, den orange snor er ikke den endelige, bare sat i for at holde formen på hatten.

Februar 2015:

En dukke kjole jeg selv har fundet på, har lavet en mere i anden farve, samt mamelukker og en hat.

Oktober 2015:

Cléo, havde ikke forventet at være med i den KAL, men endte i den alligevel ;o) det er jeg nu glad for da hun var hygsom at strikke.

Hendes sko har jeg selv lavet opskrift på.

Oktober 2015:

En ny hovedløs dukke Lol men kun fordi jeg ikke har blå eller grønne øjne hjemme, håber ikke at hun skal være hovedløs så længe som Mattia var det!

Serenity kunne jeg ikke ha lavet kjolen til hvis jeg ikke selv havde kunnet regne ud hvad der skulle ændres på da der var fejl i kjolen, jeg har noteret det på Ravelry i håb om at hjælpe andre der måtte rende ind i samme problem.

September 2015:

Så lykkes det endelig at få Mattia færdig, kroppen og hovedet har været i en pose jeg ikke lige viste hvor var da vi har flyttet rundt ;o) men efter den blev fundet så fik jeg hæklet en paryk med det hår fra Kina, ville ikke lave næse og mund på hende, synes hun er sød sådan som hun er nu.

August 2015:

Igen efter samme jakke opskrift, men.... den endte med at blive til en bluse til the little old man, mangler knapper.

August 2015:

Jakke efter samme opskrift, men lavede hætte på den, er ikke helt færdig endnu, måske der kommer en lys kant på hætten, den mangler også knapper.

August 2015:

Test af jakken i Hekse testen, denne jakke passer til the little old woman, den blev sendt til Yvonne der gerne vil lave dem i fremtiden, hun sætter selv knapper på.

Juli 2015:

Et sæt juleklokker lavet til Yvonne da hun ikke kan strikke, hun satte selv perler og sløjfe på da de nåede til Holland :o)

Februar 2015:

Hue jeg har lavet til gemalen, så kan han da ses ;o)

Januar 2015:

Der skulle da også være en lille dreng, så sådan en fik jeg strikket :o)

Han er 42 cm.

Flere billeder af hende under 2014 da hun blev strikket i december ;o)Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster