Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2015:

Tusind Tak til Berta for denne ide ;oD hun havde lavet en lille Marie og sat på kugler med lys, jeg havde dette store glas hvor der ingen ting var i, men det blev der hurtigt lavet om på ;o)

Min lille Marie er 7,5 cm siddende til toppen af hovedet, så hun er et lille nips :o) jeg limede kuglerne sammen i 2 sektioner da jeg skulle kunne få dem op igen, muligvis der vil blive lavet mere til glasset så jeg kan lave sæson skifte i den....

Ønsker alle en Glædelig Jul :o)

 

December 2015:

En kanin opskrift fra LOH, i stedet for at bruge polymer clay til øjne, næse og tænder, fik jeg selv hæklet disse dele, fik også lavet en butterfly til ham, synes den er ret så herlig :o)

Som han står der er han med hatten 20 cm høj.

November 2015:

Det blev også til et hun køn, hun er blevet givet til Christina der blev ret glad for den :o)

Siddende er hun 26,7cm høj.

Jeg har fået lavet en Slow Loris, dog mangler jeg at få givet den farver, så derfor ikke noget billede af den endnu.... har også en Findus (Kat) der har været færdig længe, men han mangler også lidt farve....

November 2015:

Synes det kunne være sjovt at lave den i større eftersom jeg havde i tankerne den skulle være til min tandlæge tænkte jeg at det kunne være sjovt om den fik tænder, fik lavet flere forskellige inden jeg var tilfreds, den er uden håret 31,5cm høj.

Håber den vil skabe glæde når jeg får givet ham den :o)

Han fik ham lige inden jul, han var ret begejstret for ham :oD

Oktober 2015:

Der blev lavet en baby monkey mere (test), han blev så i mørke brun mohair, han fik med en lille børste de steder hvor jeg mente han skulle være med hår ;o)

Med hans stående 21 cm er han lidt større end den første jeg lavede, men igen rigtig sjov lille fætter!

LOH har haft en CAL ved siden af testen, så der er et helt baby monkey boom i øjeblikket, det er også en rigtig god opskrift og hygsomt at lave sådan en lille gut!

September 2015:

Sko til Serenity og Cléo, eget design, disse er dem Cléo har på, Serenity's er blå som hendes kjole og med mørke brun sål.

August 2015:

Fluffy monkey var en test, puha med det garn jeg havde valgt at bruge så tog det ret lang tid at børste ham, men det lykkes da og sjov er han ;o)

Siddende = 30-31 cm.

August 2015:

Disse bjergstøvler har jeg designet til the little old people, er ret så vild med dem!

August 2015:

Uglen testede vi også i hekse testen, samt en strikket jakke. 9 cm.

August 2015:

Her 3 hekse fra testen, den første er Sarah's, hun designede hekse hatten som vi så fik hæklet :o) Yvonne's heks er i midten :o) og min sidst. Sarah fik lavet hele hekseskoen, men det var efter hun tog dette billede.

 

August 2015:

Jeg ønskede hun skulle være en jule heks, kunne bruge opskriften på nissehuen fra LOH så det var perfekt.

Hovsa, tænderne fik jeg lavet en lille opskrift på da jeg ikke ønskede at bruge "white polymer clay".

 

August 2015:

Her er hun så :oD Synes hun ligner en rar heks! det er så hende som jeg har ændret en del på i ansigtet for at lave the little old people, skal nok vise frem en dag når jeg er helt færdig, "ting tager den tid ting tager" ;o)

Jeg lavede stribet strømpebuks på hende da jeg havde en plan med hende...

Hun er 47,5 cm høj.

August 2015:

Så kom heksen som test :o) jeg designede dette par sko til hende.

August 2015:

Fik lavet en lille funny rat, det blev til en jule rotte, støvlerne er lavet ud fra dear reindeer med et par ændringer, julekuglen har jeg selv fundet på.

Han forestiller at han leder efter et juletræ han har hørt skulle være i vores have, men han kan ikke finde det ;o)

Juli 2015:

LOH havde ikke oversat denne endnu så købte opskriften på russisk, den viste sig at være tekst på billeder, jeg kan godt hækle ud fra hvad der står, der hvor jeg får lidt problemer er når der er tekst der skal læses, men lykkes mig at lave ham alligevel :o)

Uden håret, siddende 15 cm, stående 18 cm.

Juni 2015:

Meldte mig til at teste denne mammut da jeg trængte til at hækle lidt :o) har haft en bestemt person i tankerne imens ;o) ellers har jeg bl.a. haft travlt med at male hylder, lidt er det også blevet til mht. at få kigget nærmere på the little old people, har fået syet hans øjne, det drillede en del men de er blevet fine, nu skal de bare sættes på ham lige pludselig.

Maj 2015:

Fik lidt garn hjem den anden dag, så kunne jeg få lavet et par hjemmesko til manden, nu da jeg var ved det kunne jeg lige så godt få lavet et par til hende, hun kan jo ikke ha støvlerne på om sommeren vel? ;oP

Der er dobbelt sål på dem med dvd cover imellem lagene, the little old people står perfekt på dem :oD Glæder mig til jeg kan få dem vist frem når de er helt færdige!

Maj 2015:

Her er støvlerne færdige, synes de blev ret fine, sådan et par kunne jeg også godt tænke mig engang jeg har tid til at kigge på det ;o) tror de vil være dejlige varme om vinteren!

Tager godt nok tid at finde på - skrive ned - tage en masse billeder, men bliver fedt at andre også kommer til at kunne lave dem <3 måske de kommer i opskriften eller tillæg til den, spændende er det i hvert fald :o)

Maj 2015:

Er kommet til at skulle lave ting til the little old people. Havde set et billede af et par baby støvler på Ravelry, tænkte at de ville være ret fine til den lille ældre dame, så jeg måtte i gang med at få lavet en opskrift på dem.

Først blev det til en lille hjemmesko, så i gang med at arbejde videre på dem, her vist hvordan de kan dekoreres hvis man vælger at stoppe her :o)

April 2015:

Var med i en test på en Meercat, skulle bare lave en men fandt på at lave et par ;o) plus blomsten til hende og hjertet til ham.

"Hun gav ham sit hjerte, han gav hende en blomst" ;o)

April 2015:

Det gik hurtigt med den rotte... pludselig var der en der bad om hjælp til Doll Princess, havde ikke opskriften, men overvejede at købe den imens den var til billigere penge pga. en CAL (crochet along), det blev så lige der så jeg kunne hjælpe, nøjes så ikke kun med det men fik den også lavet en selv ;o) Hun er simpelthen så nusser, en rigtig "pige" ;o)

Hun er 31 cm, med pandehåret er hun 33 cm, en rigtig god størrelse, både til at sidde til pynt, men også til en lille pige der godt kan lide prinsesser ;o) Jeg regner ikke med hende her bliver herhjemme, ved nemlig en der godt kan lide lyseblå, så der ender den muligvis :o)

April 2015:

Venter på hår som jeg muligvis skal bruge på "little old people" ;o) så fik tid til at være med til at teste Funny Rat, billedet til venstre viser den inden den blev børstet, der synes jeg mest den var hankøn, men efter den var blevet børstet var den pludselig et hunkøn, så fik hæklet en lille kurv til hende :o) hun er 31 cm pga. de lange ben jeg gav hende.

Februar 2015:

Mor er ret vild med en bestemt farve garn jeg har, så vupti var der lavet en "Daisy Marie" til hende, samt en "Mælkebøtte Marie" til os selv, lavede dem lidt anderledes end opskriften fra LOH "Doll Marie Christmas tree" sådan en jule en må jeg nok også engang få lavet, men bliver ikke nu da jeg lige har fået fat i den russiske opskrift på LOH heksen, planen er jeg vil lave den om til et par "little old people" ;o) de her er 12-13 cm siddende uden hat på.

Februar 2015:

Jeg pre-testede denne robot før den blev sat til test i gruppen, var hjælper på testen der forløb nemt :o)

Han er sjov og var hygsom at lave. Han er 50 cm.

Januar 2015:

Har så meget at jeg ikke har haft tid til at opdatere, men det gør jeg så nu hvor jeg har lidt tid :o)

Et sødt rensdyr, en LOH opskrift :o) gav den en halskæde i stedet for vesten som jeg synes ville gemme den lille fine buttede krop væk ;o)

Hun er ialt 33 cm.


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster