Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

Maj 2014:

Dagen efter blev det sat på, så vi fik tag på alligevel selvom det et kort øjeblik så lidt "sort" ud ;oP der er et billede mere (fra en anden vinkel) af den på havesiden :o)

April 2014:

Så var der kun tilbage at få bukket sømmene så det fik en pæn finish :o)

April 2014:

Fik målt - klippet - syet og testet, målt - klippet - syet og testet.... det passede fint :oD

April 2014:

Uha, må indrømme jeg var lidt nervøs da det så sådan ud ;o)

Fandt noget bomulds stof i gemmeren (en dug der stadigvæk var i indpakningen) som jeg kunne bruge.

April 2014:

Woot!! hmm :o/ forrige år købte vi en ny hængesofa pga. taget på den gamle var gået i stykker, men prøv lige at se taget her, det passer jo slet ikke o.O noget måtte gøres, selvom der et kort øjeblik blev overvejet at kassere skidtet, men man smider jo ikke nyt ud....

April 2014:

Et købemønster, printede den ud i større end den skulle være, da jeg opdagede der skulle bruges 2 forskellige længder pels hvilket jeg ikke havde, men klippede mig frem til ;o)

Den er blevet rigtig nusser selvom den er noget større end den ville ha været hvis jeg ikke havde forstørret mønsteret, den måler 19,5 cm, siddende 16,5 cm.

Det var hårdt at klippe ben - arme og indersiden af ørene med effiler saksen, men bestemt det værd :o) den er også syet i hånden.

April 2014:

Sød lille håndsyet bamse :oD den måler 11 cm, siddende 8 cm.

Februar 2014:

Lynlåsene nederst på gemalens bukser var i stykker, han ønskede ikke der kom lynlås i igen, så fandt på denne løsning :o)

Februar 2014:

Hullerne i bunden af den store søns guitar taske har fået et par lapper.

Februar 2014:

Er gået i gang med at kigge på lidt tøj der skal syes hist og pist, bl.a. har jeg fået syet denne t-shirt der var gået op i skulder sømmen, så nu er den klar til at blive taget i brug igen :o)

Januar 2014:

Fik lavet et mobil itui til den bettes nye mobil, desværre blev det væk første dag han havde det i brug :o/

Har slet ikke været på dupperne denne måned, derfor der ikke er opdateret mere herinde end denne også lidt under Farver.Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster