Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

Juli 2014:

Basse og jeg fik plukket solbær til gemalen, han ville prøve at lave solbærrom, det skulle han da være velkommen til, så bliver de bær da brugt ;o) forestiller mig det ikke er mig sådan noget, men bliver da alligevel spændende om en måneds tid når det er færdigt og ham og sikkert også Roffe skal smage ;o)

Juli 2014:

Traileren kom ind i haven igen, gemalen tog så meget ukrudt han kunne med sin greb hvor der engang havde været sandkasse, derefter fjernede han fliserne :o) jeg fik revet sandet ud, hentet jord i trillebøren, stampet - hentet mere - stampet og revet, hvor der har været bed fik også lidt mere... vildt mærkeligt legepladsen er væk ;o) men også godt da den ikke har været brugt i en del år.

Juli 2014:

Jeg har fået malet træstolene i dag :o)

Gemalen kørte 3 læs gren affald væk i eftermiddag, det var teamwork i haven mht. at få bunkerne væk ;o) gemalen med en greb, mig med en rive så der ikke lå noget tilbage, da dette var det sidst læs var der ikke så meget i traileren som de andre gange.

Juli 2014:

Nøj, det er første gang en af grønne husløg er kommet med blomst, sikke flot den er :o) har haft en rød engang i staudebedet som blomstrede, håber husløgene står godt her i langbedet hvor jeg satte dem sidste år, så vi vil se mere af den slags :o)

Juli 2014:

Ups, det blev til lidt mere ;o) gemalen fik gravet beton klodserne op, jeg fik hentet jord og puttet i hullerne, hentede noget mere jord og stampet - fyldte jord på indtil der var nok, sluttede af med at rive det plant, der manglede også lidt hvor rutsjebanen stod på græsset, så det fik også lidt :o)

Juli 2014:

Der har været lidt byger i dag så det er ikke blevet til så meget. Traileren blev fyldt op med have affald og kørt væk, imens fik jeg fjernet bl.a. brændenælder under busken, der var en hel trillebør fuld, det har godt nok givet noget luft i bunden :o) sjovt nok så fandt jeg en hindbær blandt det jeg trak op, den er blevet plantet så må vi se om den kan overleve med den smule rod der var på den. Gemalen fik kørt væk med en trailer fuld med blandet ting, til aften fik vi den fyldt op med gren affald, så den er klar til at blive tømt i morgen :o)

Juli 2014:

Gemalen fik "fældet" legepladsen i eftermiddag, sikke med plads det giver :oD

Jeg sluttede dagen af med at klippe lidt visne grene af lidt roser i rose bedet, samt hevet visne blomster af nellikerne så der igen kommer nye :o)

Juli 2014:

I dag har det været overskyet, men i eftermiddag sneg solen sig frem, så jeg fik ordnet hjørnet :o) der ligger nu 6 store bunker grene gemalen kan køre væk når han har tiden til det, der kommer mere når jeg lige pludselig klipper toppen af hækken ind imod naboen ;o)

Juli 2014:

Jeg fik ikke taget billeder om lørdagen, men tog dem dagen efter imellem bygerne, sikke det regnede... vi fik handlet lidt om formiddagen, der opdagede vi der var en 30,- rose tilbage i A-Z, det var så denne gule der måtte med hjem :o)

Juli 2014:

Så i gang med hækken ind imod naboen, havde luret på klokken jeg ikke kom til at male stole i dag, men også okay, satsede på at blive færdig med denne side, det blev jeg dog ikke ;o) da gemalen og Basse kom tilbage fra Biffen kom genboen over, det var hygsomt :o)

Juli 2014:

Da jeg kom ned i hjørnet måtte jeg fjerne en masse brændenælder og sådan lange klistrede halløjer med små kugler der også klister fast i alting, derefter ukrudt og vupti man kunne se bærbuskene igen :o) de er godt nok blevet store efterhånden :o)

Juli 2014:

Den anden dag blev jeg færdig med at klippe hækken ud imod vejen, fik revet de afklippede grene sammen i bunker, det blev til 3 stk. der skal fjernes :o)

Vil så meget andet, så dropper nok at klippe toppen på denne hæk, lidt tidspilde vil det nemlig være hvis den alligevel bliver fjernet helt i år eller næste år...

Juli 2014:

Klippede derefter på hækken ud imod vejen, stoppede da der kom for meget "liv" i hækken... kan nu komme helt ind langs hækken med plæneklipperen :o) Har været nød til at ha lange gamasher på og tynd langærmet bluse, det har godt nok været varmt sådan, men nødvendigt da jeg ellers bliver "ædt" af regnklæg :o(

Juli 2014:

Jeg har klippet lidt på æbletræet (det afklippede er i trillebøren), revet æbler sammen i 2 bunker så de er nemme at samle op :o) klippet lidt nye skud af den ene stamme på kirsebær træet, derefter slået så meget græs jeg kunne :o)

Juli 2014:

Gemalen fik lidt hjælp fra Roffe og Basse om torsdagen, dagen efter fik han fyldt den helt op inden den blev hentet, den "smule" der er tilbage på området langs udbygningen skulle kunne køres væk på traileren :o)

Juli 2014:

En rose der er købt i år og plantet i det nye rose bed, synes jeg ville vise den frem da den simpelthen er så flot! troede ellers den ville blive hvid - rød, men gør absolut ikke noget det er gul - rød ;o)

Juli 2014:

Har givet bænken 3 gange nu, en stol 2 gange og skal til at male den sidste for 2 gang efter jeg tog billedet , nåede det inden duggen faldt ;o) stolene skal i hvert fald ha 1 gang mere, kan ikke helt finde ud af om det hele bør ha en gang mere....

Juli 2014:

Stolene nåede jeg ikke samme dag som da jeg malede bænken første gang, har fyldt større revner med polyfylla, givet med sandpapir, rengjort dem med en stiv skurebørste... bænken fik selvfølgelig samme tur inden jeg malede den første gang :o)

Juli 2014:

Jeg har lavet flere forskellige små ting de sidste dage, men mest malet... vi købte maling i Jem&Fix, træfix "stengrå", jeg ville godt ha haft den gamle bænk og stolene i en brun-rød, men et eller andet sted virkede det dumt at købe 5 L maling til kun bænken og stolene, så vi valgte den stengrå som vi godt vil ha på det træværk der kommer langs udbygningen... bænken har fået 2 gange :o)

Juli 2014:

Basse og gemalen kan osse fjolle ;oP

Ja, sådan så gemalen ud tidligere men ikke nu ;oP fik lige ordnet hans skæg her til aften, synes det trængte ;o)

Basse hjælper lidt til hvor han kan :o)

Juli 2014:

Man kan jo se noget her nu, det kunne man ikke før pga. der var meget tilgroet samt murebrokker og skorstens elementer...

Bliver godt når dette område er ryddet, gravet jord af og rettet til, så vi kan begynde at kigge på tag til overdækning langs udbygningen og til udbygningen :o)

Juli 2014:

Gemalen har knoklet på de sidste dage og fået fyldt containeren godt op, dejligt det går den rigtige vej selvom han ikke har fået hjælp :o) det er sidste dag i morgen den står her, den tid der kan fyldes i den om fredagen er "bonus tid", så der skal "løbes" hurtigt i morgen ;o) lød til Roffe ville hjælpe :o)

Juli 2014:

"Alle gode x 3" :oD nye havemøbler lørdag, søndag hente de manglende skruer, mandag ville vi godt ha haft 2 stole mere til tilbudsprisen, fik den besked vi bare kunne ha købt dem lørdag, der viste vi ikke om vi skulle ha flere før bordet var samlet, pga. "bommert" i Jysk med manglende skruer, kunne vi ikke hente stolene om søndagen, men Jysk var ligeglade o.O nu har vi bord fra Jem&Fix, det er stort, firkantet og så lækkert! :oD

Juli 2014:

Snuppede et billede af en af de større billige flotte roser vi har haft købt, den er skisme smuk! den er der 3 af, den hedder "Princesse Marie", vi har også 2 der er lysegule, de hedder "Sophia" førhen "Solo Mio"....

I morgen skulle jeg gerne få samlet havebord sammen med Basse, hvis gemalen får fat i skruerne der manglede i papkassen o.O samt plante klematis, det må jeg ikke glemme ;o)

Juli 2014:

En efeu som er rundt om en stor stamme ude foran, jamen den var skisme ved at "Æde" gemalen, fik fluks hevet ham fri af dens greb så vi kunne komme ind i sikkerhed ;oP

Vi "tænker" at fjerne det hele, stammen den slynger sig op af er nok også godt rådden efterhånden, han strækker armen ud, men når ikke stammen o.O der vil så kunne blive plads til alle de 4 hjemmelavede krukker, hvis de altså kan komme hele der ud, vi får se :o)

Juli 2014:

Selvom tankerne var lidt "flyvske" i dag, så fik jeg osse lavet lidt efter vi havde handlet ind :o)

Af hvad jeg lige kan huske, så plantede jeg tallerkensmækkere i rose bedet, 3 potentilla i de 3 potter jeg havde fjernet roser fra den anden dag (fjernede ukrudt først), fik stablet så der nu står 62 fliser, der er vist kun et par stykker tilbage ude foran. Skulle ha plantet klematis i dag, men det glemte jeg :o/

Juli 2014:

Selvom de fjollede lidt så fik de da kørt en sjat murebrokker - tagsten - beton op i containeren :o) og lidt fliser ind til mig :o) Gemalen og Basse havde gang i at fjerne gamle tagrender - drivhus glas, naboen fik de hele glas og noget træ til brændeovnen.

Juli 2014:

Hvor er det skønt med sådan 2 "gutter" der fjoller fordi man kommer med kameraet :oD det var lige hvad jeg trængte til, det er ikke sådan når man oplever mennesker der mener andre bør respektere deres valg og komme videre, men de kan det åbenbart ikke selv den anden vej... når man tager et valg bør man ha gjort op med sig selv om man kan leve med det valg og de koncekvenserne der kan følge det valg, kan man ikke det, er det mon så det rigtige valg?

Igen Tak I 2 skønne unge fjollede mænd ;oP det går så meget hurtigere når I hjælper til!

Juli 2014:

Fik ryddet op hvor jeg havde siddet og banket beton af fliserne, har stablet fliserne her, så de er "lige ved hånden" hvis jeg pludselig skal bruge dem :o) der er flere omme foran som også skal stables her, da grunden langs udbygningen skal ryddes.

Juli 2014:

Om eftermiddagen efter containeren var kommet (til murebrokker) kunne vi køre et smut op i byen efter en sæk jord til bl.a. en klematis, vi fik købt lidt ekstra blomster Rigtigt billigt :oD bl.a. 2 store xcinerea grefsheim spirea til 15,- stk. så det var ikke mange timer der var "luft" i bedet før end der igen blev "parkeret" blomster ;o)

Juli 2014:

I staudebedet gravede jeg stenbedsplanterne op, fik dem over i rose bedet, flyttede osse på en masse andre stenbedsplanter som ikke stod godt i det lange bed, håber de vil ha det bedre i dette bed på den side ud imod græsset :o) plus jeg fik plantet 2 hvide - 4 gule - 4 røde nelliker, nu mangler kun tallerkensmækkerne :o)

Juli 2014:

Har opdaget der nu er 8 tallerkensmækker, dem planter jeg osse i rose bedet, vil osse de stenbedsplanter jeg fik plantet i staudebedet skal ende i rose bedet, plus de nelliker der stadigvæk står i urtepotter, men det må jeg kigge på i morgen da det er blevet ret køligt nu...

Juli 2014:

Det blev til i alt 21 roser og 2 opstammede :o) tog 10 lavendel og fik dem plantet ind imellem, ser skisme godt ud der nu er planter i bedet ;o)

Roserne der havde stået i køkkenhaven er dog ikke så pæne efter at ha stået der, men mon ikke de bliver det næste år efter de er blevet klippet tilbage, det tror jeg :oD

Juli 2014:

I dag fik gemalen hentet flere sække som jeg fordelte i bedet, derefter fat i spaden - greben og trillebøren og så ned til køkkenhaven og hente roser, fik også hentet lidt i det lange bed og en bag bænken, de 3 i potterne, den i bedet med det lille hegn og de 2 opstammede....

Juli 2014:

Fyldte det spagnum i som vi i forvejen havde liggende, derefter plantesækkene, Jem&Fix skulle få mere hjem i morgen....

Juli 2014:

Fik fyldt 2 trillebør jord i bedet og gået det efter for ukrudt, skulle bruge nogle plantesække hvilket vi kørte op for at hente, der var ikke ret mange i Jem&Fix, så vi smuttede i A-Z og gik en tur i have afd. der rendte vi på de 3 potentilla til kun 20,- stk, så de måtte da med hjem :oD

Juli 2014:

Så lige et close up billede af kurven, den er da så fin!!! :oD

Er rigtig glad for den, ville godt ha haft små roser i, men de var ikke til at opdrive til en ok pris, så det blev til brændende kærlighed og en brudeslør, det er nu også pænt i den :o)

Juli 2014:

Hovsa, kom i tanke om jeg ikke havde et billede fra denne vinkel, kunne komme til at tage et nu der var et ok område ryddet for ukrudt, det er en fino "åbning" der er denne vej ud fra terrassen :o)

Juli 2014:

Også var det tid til at vise hvad jeg havde fået ;oD for er jo færdig med selve bedet, nu er der "kun" det sjove tilbage, nemlig at få jord i - planter gravet op og placeret :o)

Jow jow den er på billedet ;oP

Juli 2014:

Anden vinkel, der er 6 rækker i alt, synes det er en okay højde :o)

Fik lidt mere stenmel ned imellem lidt fliser hvor der manglede langs kanten af terrassen....

Juli 2014:

Fik rengjort 16 fliser mere hvilket betød jeg havde fliser klar til 2 rækker mere.... fik sat en række, puttet plastik i bedet, lidt jord op i for at holde det nede da det blæste lidt... og sat den sidste række fliser :o)

Juni 2014:

I dag fik jeg rengjort 70 fliser for beton på bagsiden....

Juni 2014:

Her fra en anden vinkel, tror der skal være 2 eller 3 rækker mere, men vi får at se hvad det bliver :o)

Inden jeg gik ind fik jeg en masse af det op fra græsset som jeg har hakket af fliserne, det blev fyldt i den sorte spand.

Juni 2014:

Roffe og Karl Emil hentede fliser ude foran ved træerne ind imod marken, dog måtte jeg først klippe hist og pist på træerne så de kunne komme til fliserne, de fik en god sjat ind i haven :o) Takker I 2 :oD

Juni 2014:

Fik brugt alle de fliser jeg havde rengjort, så der er nu i alt 4 rækker fliser.

Gemalen fik skiftet den gamle postkasse ud med den nye :o)

Juni 2014:

Så fyldte jeg hullerne op med beton så det var lidt under flisekanten, derefter blev der fejet stenmel hen over :o) og vandet....

Juni 2014:

I dag fik gemalen hevet noget ukrudt op foran udbygningen, imens jeg fik lagt de sidste fliser der manglede for at bedet blev en helhed, han fik fyldt trillebøren 4 gange :o) så var det tid til der skulle laves beton, det gjorde han imens jeg fik skubbet til den række fliser der lå øverst ind imod terrassen.

Juni 2014:

Imellem de hentede jord fik jeg trampet - revet og fjernet ukruds rødder fra jorden. Inden jeg gik ind for i dag lånte jeg gemalens regnfrakke da det små regnede ;o) så kunne jeg lige få byttet de fliser ud der stod og holdt på sandet ved terrasse kanten med jord, gravede lidt jord op langs muren og smed sand ned, trampede mere rundt over det hele og fik det igen rettet nogenlunde af, det var det for i dag :o)

Juni 2014:

Nåede imellem byerne hen til "hjørnet" hvor jeg måtte stoppe da der mangler jord.

Fik Roffe og Karl Emil til at hente i trillebøren, dog blev det kun til 1 trillebør jord, så måtte vi alle 3 drøne ind da det styrt regnede.... Lidt senere var der igen tørvejr, der fik de hentet en 4 trillebør jord mere :oD Tusind tak unge mænd, det var meget værdsat!

Juni 2014:

Er godt i gang med at lægge første lag fliser med dug under, efterhånden som jeg kommer frem lægger jeg en flise forskudt ovenpå, ikke et hamrende godt billede, men det er også mørkt udenfor, og mon ikke der kommer flere billeder i morgen....

Juni 2014:

Har revet jorden mere plan, mest jord er der hvor fliserne skal ligge, men stadigvæk plads til der kommer sand på, har lagt halve sten inden i bedet så jord - sand ikke kommer til at skride... har rykket fliserne der skal bruges til kanten op og ligge på de halve, så jeg kan få sand på jorden...

Juni 2014:

Inden jeg sluttede for i dag rettede jeg på alle fliserne på græsset, fik pillet 2 fliser fra så der nu er 43 fliser på en omgang, ligner det bliver en fin størrelsen, er tilfreds med måden det starter og slutter :o)

Juni 2014:

Fik Roffe til at hjælpe mig lidt :oD han gravede med greben - læssede op i trillebøren hvorpå jeg fik rystet jorden af ukrudtet og smed det på traileren, det blevet til 3 trillebør med jord, han tog 3 mere ind og læssede af, jeg rettede af med riven ind imellem, der skulle være nok til at jeg kan få rettet op på det ujævne stykke, så jeg kan komme i gang med at få sat den yderste kant af bedet :o)

Juni 2014:

Det blev til 125 fliser i alt, skal bruge flere...

Ud over at rengøre fliser i dag, har jeg fået klippet lidt på hækken ud imod vejen.

Juni 2014:

Så er de 7 rækker fliser med beton gjort fine og stablet i den anden ende. Har nu 92 fliser i alt der er stablet, skal bruge flere...

Juni 2014:

Dem med beton er også stablet og klar til at få hakket det beton af, men det må blive i morgen da det er ret mørkt nu :o)

Juni 2014:

I dag har jeg fået rengjort flere fliser, fik næsten fjernet alle dem der var i en stor bunke ved udbygningen, har opdelt fliserne, dem der slet ikke kan bruges er stablet bag tønden, startet på at stable dem uden beton i den anden ende af hvor de første står.

Juni 2014:

Har fået klippet busken så den igen er pæn rund ;o)

Juni 2014:

Har nu 7 tallerkensmækker, sjovt man ikke er kommet på det noget før, nemlig at "parkere" blomsterne i deres urtepotter her i bedet, nemmere nu at vande dem alle, smart at de er med til at holde på fugten i jorden indtil de skal bruges et andet sted ;o)

Juni 2014:

Rengjorde flere fliser, dem der ikke var beton under blev stablet pænt, smed en masse på græsset så jeg får en ide om formen på rose bedet.

Juni 2014:

Har gravet græs op, rystet jorden af, smidt sand - stampet - rettet af - lagt dug som går lidt ind under de store fliser, rengjort en del fliser og lagt dem op imod kanten på terrassen.

Pga. der er noget ujævnt har jeg lagt halve fliser op af sandet for at det ikke skal begynde at skride, smart for jo mere der bliver brugt jo mindre skal der køres væk ;o)

Juni 2014:

Havemøblerne fik en tur med kosten, derefter rykkede Basse og jeg dem op på terrassen, der blev grillet den aften, rigtig hygsomt at sidde på terrassen :o)

Juni 2014:

Så er der kommet stenmel ned i trekanterne, samt vandet :o)

Juni 2014:

Sluttede af med at få flyttet på hegnet så det kom helt hen til kanten af terrassen, fjernede ukrudt i bedet, opdagede jorden var ret så tør, så det fik også lidt vand ;o)

Juni 2014:

Fjernede ukrudt langs flisekanten og hegnet, fyldte lidt mere jord på, derefter fejede jeg stenmel ned imellem fliserne langs kanten.

Har vandet det hele hvilke skulle gøre stenmelen hård.

Juni 2014:

Rettede den yderste kant i dag, rykkede på fliserne så de yderste kom ud til kanten, igen fejede stenmel ned imellem, havde ikke nok til trekanterne i "hjørnerne", men får jeg i morgen :o)

Juni 2014:

Så fik jeg lagt fliserne igen, og fejede en del stenmel ned imellem, det var hvad det blev til i dag, men det var også hårdt nok synes jeg ;o)

Juni 2014:

I dag fik jeg alle fliserne op, derefter hentet sand fra trillebøren, og rettede af, første gang gik det helt af h-t, så mere på og gøre det anderledes, så lykkes det håber jeg, det vil vise sig i morgen :o)

Har vandet lidt, så må jeg få fliserne lagt i morgen da det ikke er til at se mere for i dag.

Juni 2014:

Det andet "hjørne" af terrassen, der er meget ujævnt her, så har smidt jord, derefter sand, skal ha rettet op så der er mere plant, så der kommer en del mere på en anden dag.

Skal ha de nye fliser op så der kan komme 5 mm sand under dem, men det bliver ikke denne dag :o)

Juni 2014:

Dagen efter fik jeg taget den anden halvdel, lagt dug efter jeg havde rettet af, lagt fliser, lidt et gedemarked at hitte fliser der passede ned hist og pist langs kanten, lidt af dem måtte hamres på så de passede ;o) resten støber jeg nok...

Juni 2014:

Lagde oven på græsset en kant fliser, fat i min greb og lave kanten, jorden smed jeg hvor der var brug for den. Sand på - stampe - vand og klar til at blive rettet af.

Juni 2014:

Området hvor havemøblerne kommer til at stå, fik fejet stenmel ned imellem de gamle fliser, håber jeg i morgen har energi til at udvide mere ud imod græsset, godt man har mere dug osv. hjemme ;o) Synes det er blevet rigtig godt sådan som det ser ud nu :oD må de andre herhjemme også mene, for har fået ros af dem ;oD

Juni 2014:

Var i Hjørring i forgårs, vaskede tøj til den store guldmedalje i går ;o) i dag lavede jeg så om igen igen *Griner* tog bl.a. 2 rækker op til den ene side, regnede ud jeg måtte ha 13 fliser mere (Tak Karl Emil og Roffe for at I kørte op og hentede dem :oD ) så jeg kunne få lavet det mere som mine øjne gerne ville det kom til at se ud med de nye fliser, det er blevet meget mere ovalt at se på, jeg fik også rettet på alle fliserne så de lå i en lige retning.

Juni 2014:

Har fået lavet afslutningen rundt med en lille kant på dette lille bed.

Fik lyngen op fra træbedet og plantet foran den klematis der er plantet her.

Mangler lige at hitte et lille stykke flise jeg kan få ned i hullet inde ved muren....

Juni 2014:

Efter jeg fik lagt de sidste fliser kunne jeg se at det gerne må runde mere ud imod græsset, så vi drøner nok op efter 27 nye fliser i morgen, vil nemlig gerne at den "bane bredde" der er på hver side af de nye fliser, bliver samme bredde ud imod græsset....

Basse og jeg bar hver sin hund ud på græsset til aften, det var skønt at se dem drøne rundt ;o)

Juni 2014:

Nu er det ikke meget der mangler, men stoppede da jeg synes det blev for koldt, så må jeg kigge på resten i morgen. Er godt nok ved at være smadret.... men må holde pause på andet tidspunkt, har 2 hunde der ikke helt forstår de pt. ikke kan komme i haven ;o) håber de snart kan :o)

Juni 2014:

I dag viser det sig at jeg må lave alt om på hver side af de nye fliser, da der i toppen af hvor de nye ligger ikke er plads imellem dem til de gamle fliser :o( så at pille op og rengøre, for jow jow "tossen" her (mig) var jo smart og havde fejet stenmel ned imellem hmmm ;oP

Nå men klarede det :oD Gemalen hentede og stablede resten af fliserne der stod andet sted i haven, gør dem rene når jeg skal bruge dem.

Juni 2014:

Puha det har været hårdt i dag, godt nok mange fliser jeg har løftet - gået med o.O tror godt man kan fornemme på det billede og det forrige, at de nye fliser starter noget længere ude end før. Drengene har hentet lidt fliser og "stablet" på græsset, gemalen måtte næste dag stable det om, da man jo slutter af med lige kanter, så fliserne ikke svæver ud i luften o.O

Juni 2014:

Så er jeg godt i gang igen :o) senere finder jeg ud af at jeg ville de nye fliser skulle starte senere end på billedet her, så pillede en række af de gamle op også en masse nye for at lægge gamle i stedet... lavede også skrå hjørner....

Juni 2014:

Det har været en lang dag, men fik da nået at smide en del fliser :o) Roffe hjalp lidt til sidst med at give mig fliserne, glæder mig til i morgen når jeg skal ha lagt flere :oD

De lyse er en smule lavere, så dem snupper jeg op igen senere og smider lidt sand under dem så de følger de andre.

Juni 2014:

Gemalen lejede en pladevibrator i dag, men sandet var alt for højt, så jeg markerede hist og pist, så gravede jeg en masse sand af, heldigvis kørte gemalen sandet væk for mig :o) der blev vandet også drønede han rundt med pladevibratoren, jeg sluttede af med den for at få de spor væk der var, derefter rettede jeg hele området af, imens han kørte op med den igen, han fik klippet hæk ude ved vejen og ordnet grøften :o)

Juni 2014:

I dag har vi været i Bauhaus 3 gange og hentet fliser, ikke fordi der ikke kunne være mere på traileren, men man skal jo overholde vægten ;o) 2 gang vi var i Bauhaus fik jeg noget jeg har ønsket i flere år, når jeg er færdig med terrassen, og med bedet til roserne, så viser jeg hvad det er ;oD

Juni 2014:

Jeg forsøgte at fordele det nogenlunde med riven.

Juni 2014:

Gemalen, Roffe og hans gode ven var her i gang med at køre sand ind på området hvor terrassen skal være :o)

Juni 2014:

Jorden fra hullet fik jeg fordelt bag træ bedet :o) der mangler lidt endnu til at få jævnet ud med, men kommer når jeg får plads til at plante den anden klematis ;o)

Juni 2014:

Det har været lidt en slap af dag i dag, men fik da fejet stenmel i fugerne, vandet og igen fejet mere i.... man kan vist lige skimte en brun "plet" til h. i billedet, der fik jeg gravet et hul på 45x45x45 og smidt sphagnum i, derefter plantet en klematis :o)

Juni 2014:

Stabler med fliser ;o) vi har flere end dem her, så håber vi har nok til at lave en fin stor terrasse :o)

Juni 2014:

Så var det rettet af og fliserne lagt igen :o) må putte noget i fugerne i morgen, synes ikke rigtig jeg lyster mere i dag...

Juni 2014:

Her det store område der viste sig skulle rettes af, for faldet var helt af h-t her....

Det var næsten alt for skønt et vejr at knokle i, giver Roffe skylden, da han havde dag i dag ;oP dog er han en "bogorm" disse dage, så den bliver fejret en anden dag.

Juni 2014:

Det nederste billede er fra i går....

Som man kan se er der sket en del i dag, gemalen fik fjernet det sidste ukrudt, det var bare skønt! :oD jeg fik hevet flere fliser op - rengjort - stablet, der er bare mange fliser nu :oP

Desværre viste det sig dagen efter at en stor del af dem måtte flyttes, det gjorde Basse og jeg :o) der var nemlig et stort område hvor jeg skulle ha rettet af under fliserne, hvilket jeg ikke vidste før jeg havde luret på fliserne med mit vatterpas....

Juni 2014:

Billedet taget tidligere i dag, efter jeg havde brugt riven for at få det sidste ukrudt revet væk.

Dette var hvad vi tog pauser fra i løbet af dagen ;o)

Juni 2014:

I dag blev det til at gemalen og jeg brugte vores pauser til at sidde i dækstolene, Nøj det var dejligt, man sidder godt og skønt med små vindpust hen på sig i den stegende varme ;o) gemalen og jeg var enige om, at vi nok skal få dem brugt en del ;o)

Maj 2014:

Plantede blomster i lidt flere krukker :o) her er det spanske margueritter i 3 forskellige farver, ser godt ud :o)

Maj 2014:

Taget fliser op, rettet af og lagt fliser igen, fyldt ud med jord hvor der ikke længere var fliser, sat hegnet bedre :o) hentede den lille runde buskbom og plantede her, "parkerede" også en rose.

Maj 2014:

Et før billede hvor kanten af bedet ikke kan ses, og et efter billede hvor gemalen havde været rundt langs bedkanterne med græstrimmeren, ser så godt ud nu :oD

Græsset var vi lidt fælles om at få slået, tiden render jo og pludselig "kaldte" gryderne på ham, så jeg slog det sidste ;o) og fortsatte derefter med hvad jeg var i gang med indtil der var mad, dejlig dag! at se gemalen nusse om bedkanterne, det var et godt syn ;o)

Maj 2014:

Så har jeg fået hele stien pillet op, det blev til i alt 312 fliser o.O dejligt der ikke er flere her!

Roffe gav et nap med, han fjernede alle de store der lå i midten :o)

Maj 2014:

Piller fliser op, sikke et arbejde, græsset er vokset ind over, der er mindst 1 række mere ud imod græsset.... fik i alt 108 fliser op, rengjort og stablet pænt til de skal bruges :o)

Maj 2014:

Måtte lægge en stor del af fliserne om på vores trin foran hoveddøren, for de væltede rundt imellem hinanden pga. der havde været en masse vand som havde fået en stor del til at falde sammen, men nu er det ok pænt og sørget for det ikke sker igen :o)

Maj 2014:

Lidt sent jeg har fået dem i potter, men håber de alligevel kommer, har haft fået tallerkensmækker frø af mine de gamle, håber frøene bliver til noget :o)

 

Maj 2014:

Nøj!! :oD Pæretræet klarede det, der er flere nye skud blade, det er bare så godt ;oD

Det ligner stadigvæk at der kommer pære på det andet, Mange pære, så det er skønt hvis det bliver sådanne :o)

Maj 2014:

Det går jo strygende med en pensel i hånden, så da vi igen havde tørvejr gav jeg begge dækstolene en tur :o)

Ser frem til at ha tid til at sidde i dem *Griner* for nu har vi vist haft dem i en 2 år, og har ikke haft tid til det endnu ;o)

Maj 2014:

Hen over 2 dage fik jeg malet det nye træ 2 gange, så blev siderne og "væggen" rengjort og det hele fik en omgang, også tørrestativet :o) nåede det inden vi fik regn, så det prellede lige så fint af ;oD

Blomsterne er godt i gang med at vise sig ;o) Nyder at se på dem, så smukt!

Maj 2014:

Har fået plantet lidt blomster i nogle af krukkerne, denne er en opstammet fuchsia :o)

Hækken er på standby, har fået en omgang seneskedehindebetændelse i mit v. håndled, så må heller tage den lidt med ro... altså lave noget hvor jeg ikke bruger den hånd, for ikke at foretage mig noget dur ikke ;o)

Maj 2014:

Tror desværre vores nye pæretræ ikke har klaret det :o/ men vi har opdaget der er plantet frugt træer i nærheden af os, håber det betyder vi får pære i år på vores første pæretræ, det kunne da godt se ud til vi gør ik? *Krydser* for pære smager nu godt ;o)

Maj 2014:

Er begyndt at klippe hækken, kan ikke kun gøres ved hjælp af hækkesaksen, må ha ørnenæbet til hjælp, plus riven for at flå det afklippet ud af hækken..... hårdt, men nødvendigt hvis vi vil ha plankeværk op.

Gemalen får svitset ukrudt imellem fliserne med en gasbrænder, så det kan forsvinde.

Maj 2014:

Her fra den anden vinkel.

Synes det krævede lidt flere billeder, så man får opfrisket hukommelsen for hvordan det har haft set ud på det område hvor bedet nu er :o) Sikke en forandring, savner buskene lidt, men kun lidt ;oP er meget gladere for bedet!

Da jeg skulle ha rammen på, måtte jeg grave lidt jord op hist og pist ved stolperne, da der var lidt ujævnheder, det kunne jeg uden besvær fjerne ved at presse lidt ind i toppen også ellers få skruet rammen fast til stolperne, så det blev rettet op :o)

Vi har i længere tid snakker om at få et plankeværk ud imod vejen, bl.a. pga. det er ret problematisk at komme til at klippe den fra vejen da man står i en grøft, tænker at klippe hækken Meget grovere end jeg plejer, så skulle planen være at få stolper i jorden og brædder på indersiden, også når det står der så først fjerne hækken langs jorden ude fra vejen af, derved kommer vi heller ikke i problemer mht. at holde hundene på grunden (Læs Blis - Tobi er jo min shadow :oP ).

Maj 2014:

Så har jeg savet - boret - skruet - malet - skruet og malet oversiden af rammen og vupti, det er blevet så fint :oD

Så skal det bare ha flere lag med en gennemsigtig maling.

Maj 2014:

Så blev jeg færdig med fliserne, sikke det pyntede! :D

Skal nu til og ha savet rammen til som skal på bedkanten, spændende ;oP glæder mig til den er på, er sikker på det bliver rigtig godt.

Maj 2014:

Bilka havde nedsat pris deres store spiraea, vi snuppede 2 stk. den lyse hedder "Golden Princess", den anden "Little Princess", de er pt. kommet i et par store krukker til jeg har fået gjort klar hvor de skal i jorden. Vi fik også købt en flot bundplante, tror den hedder Conifer, aner ikke hvor den skal stå hehe men så flot at den måtte med hjem ;o)

Maj 2014:

Skulle ha ukrudt op rundt om ranunkelbusken, opdagede plæneklipperen havde kappet lidt udstikkere, så smed hurtigt lidt fliser så der bliver gået udenom næste gang plænen trænger til at blive klippet ;o)

Maj 2014:

I skulle da ikke snydes for et billede hvor den er stillet på plads ;o)

Maj 2014:

Har fået samlet denne fine bænk fra Bauhaus, købt for at den kan stå oppe i hjørnet ved æbletræet, skønt sted at sidde og kigge ud over haven tror jeg ;o)

Får slet ikke nørklet pt. for er jo udenfor, men hm savner det altså lidt, så måske lige pludselig man hitter på noget på en regnvejrs dag, kunne være rart :o)

Maj 2014:

Dejligt vejr, ingen regn, ikke ret meget sol, så perfekt til at få lagt flere fliser, ikke mange der mangler nu :o) går dog nok noget inden de sidste bliver lagt, for Dmi lover regn, regn og atter regn, men passer mig fint, så kan ryggen slappe af imens ;o)

Maj 2014:

2 blev sat her som et forsøg for at se om de vil stå i sådan jord.... den azalea med røde blomster var den jeg flyttede fra det store rhododendron bed.... den blå er en nyere plante, den hedder Lithodora diffusa "Heavenly Blue", virkelig en smuk plante, den skulle give blomster 2 gange om året når den står lidt i skygge, derfor sat under en rhododendron :o)

Maj 2014:

De fleste stenbedsplanter blev sat her i fronten af staudebedet :o)

Maj 2014:

Og lidt andre bl.a. her :o) tror det kommer til at se flot ud når de lilla blomster kommer på hver sin side af dem.

Maj 2014:

En lungeurt der blev flyttet fra staudebedet og hen bag bænken...

Bilka havde stenbedsplanter til kun 3,50 stk. så vi fik købt en del ;o) satte bl.a. lidt her...

Maj 2014:

2 nye planter er der kommet i bedet, plus en fra det store rhododendron bed, plantede en ny hvor jeg tog den anden fra, har så måtte rykke en del rundt på de små, og sat de 2 lyng der var ind imod haven, der står de faktisk ret godt, så der kommer nok flere til lige pludselig ;o)

Maj 2014:

Basse mente vi i slutningen af april skulle samle hængesofaen, dette var ikke så nemt ;o) da taget ikke passede (vist under Syet), vi samlede så meget vi kunne og den 1 maj kom taget på :o) vi har sat den ca. der hvor æbletræet blev rykket fra, der virker det til den står rigtig godt :o)

April 2014:

Får flyttet på planter i staudebedet, nogen kommer hen andet sted, andre bliver kun rykket på i selve bedet :o)

April 2014:

Sandet henter jeg hvor der engang lå en terasse, hårdt da jeg samtidig skal fjerne ukrudt :o/ jorden jeg graver af hvor jeg ligger fliser, det smider jeg her for senere at kunne jævne det ud på området foran bænken.

April 2014:

Er kommet i gang med at få lagt fliser her hvor skraldespanden skal stå, kan mærke i ryggen at det kommer til at tage noget tid, men selvom der vil blive arbejdet stille og roligt på det, så ender det jo nok med at blive færdigt ,o)

April 2014:

Så har jeg fået sat det nye pæretræ og det æbletræ jeg har flyttet på, Nøj det ser godt ud i det hjørne nu :oD

April 2014:

Nederste billede hvor jeg lige har gravet - fjernet æbletræet, øverste hvor jeg havde dækket hullet til igen, måtte selvfølgelig ha lidt ekstra jord på, men så var det også plant igen ;o)

April 2014:

Her var det gjort klar til at stammerne der var der skulle væk, fik gravet lidt omkring dem så gemalen kunne få dem savet med kædesaven, derefter dækkede jeg dem til med jord, den ene drillede ham en del, så imens han arbejdede på at få den væk, fik jeg gravet æbletræet op.

April 2014:

Noget af den gamle kompostbunke... måtte bruge en greb, løbende få grenene op i trillebøren og få det hen på bålpladsen, fordele jorden og rive det plant.

April 2014:

NU Skulle det være! har fået købt et pæretræ mere så der kan komme pære på vores pæretræ, så måtte gå i gang med det gamle kompost hjørne for der skulle det nye træ stå, her et billede inden, en træplade, en masse plastik urtepotter måtte fjernes, (Basse var sød og hjælp til med dette <3) inden jeg kunne kigge nærmere på kompostbunken.... vil der skal stå et pæretræ og det æbletræ vi allerede har i haven.

April 2014:

Synes æbletræet trængte til at få savet lidt grene af, de sad dumt da man ramte dem hvis man gik for tæt på, men nu er de hermed væk ;o)

April 2014:

Har fået plantet 2 opstammet roser i nærheden af sukkertoppen, så smed lidt mere hegn omkring. Sidste år fik jeg bare hurtigt smidt et mandeltræ i jorden, det har jeg rykket hen hvor jeg ville ha det, det står udenfor hegnet. Fik købt 3 billige små azalea, 2 har jeg fået sat i det nye bed og en enkelt i det store rhododendron bed.

Marts 2014:

Det blev også til jeg kom igennem staudebedet, dog kedeligt med billede af det, ligner jo ala det sidste år, så fandt på at sætte dette billede ind af de blomstrende lungeurt :o)

Har samlet lidt sammen ved bålpladsen, lidt af de døde træer der er ind imod marken, blæsten havde sørget for de var blevet mere løse, så en eller anden dejlig dag, jamen så står den på snobrød, pølser osv. :oD

Marts 2014:

Har ordnet alle rhododendron bedene for "små ting" der ikke skulle være der, derefter fik de en gang med kultivatoren.

Tobi har leget med bolden af flere gange i dag, så han er nok dejlig træt senere ;o)

Marts 2014:

Kodriverne blomstrer i staudebedet :o) har været hele langbedet igennem for blade og visne "ting" i dag, selvfølgelig var min lille "Shadow" (Tobi) med, tror han måske fandt det lidt kedeligt da han på et tidspunkt lagde sig til at sove ;oP

Februar 2014:

Købte et lille hegn i Jem&Fix og satte løst i jorden, så Tobi ikke går og strintet op af sukkertoppen ;o)

Februar 2014:

Har fået fjernet ukrudt og plantet en sukkertop, håber den har klaret ikke at ha været plantet med det samme vi købte den, vil tiden vise...


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster