Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

November 2014:

Opdagede min Svoger synes godt om sådan en giraf, og tænkte at sådan en skulle han ha, gemalen var enig så inden vi havde set os om havde vi fået købt ind og jeg var i gang ;o)

Denne blev lige så sjov at se på som den første selvom det er med andre farver, han er lidt mindre med sine 47 cm. Den næste jeg engang får lavet bliver herhjemme, man bliver i så godt humør af at se på sådan en ;o)

November 2014:

Igen en test, fik også hæklet en hat til haren, men den blev pillet op efter jeg havde taget billede til test tråden da jeg bedre kunne lide ham med baret :o) vand dunken og bogen var dog fin til ham, så det fik han lov til at beholde ;o) uden ståltråd men hårdt presset fyld i ham, han er 29 cm høj.

Oktober 2014:

Fik også hæklet en i brun, hun fik ikke et Cartoon ligende udseende, lavede syningerne lidt anderledes i ansigtet på hende så hun fik andet udtryk.

Hun er med stumphale :o)

27 cm høj målt fra bordet og til toppen af det ene øre.

Oktober 2014:

En test på en Toy Terrier, han blev lidt Cartoon ligende, men gør absolut intet, sjov er han da ;o)

Han er med lang hale :o)

25 cm høj målt fra bordet og til toppen af det ene øre.

Halsbåndet er egen opfindelse, limede en lille rhinestone på hundetegnet (hjertet) ;o)

September 2014:

Den gamle blev 70 tidligere i år, Mor havde vist mig billede af et træ vandfald de havde købt til ham, så da jeg så Picoloomb viste jeg at ham måtte jeg lave til den gamle ;o)

Testen kom og jeg fik ham lavet, lavede ham i større end opskriften sagde, så måtte bruge noget mere kobber ledning så han blev stabil.

Det var spændende hvad den gamle ville sige til ham ;o) og om han passede til at stå ved siden af.

Dejligt vi fik mulighed for at komme over i nogle dage i slutningen af Oktober, så man kunne se reaktionen hehe Fik taget et par billeder af ham ved siden af så de kunne komme på hjemmesiden :oD Mor fik musen jeg lavede i år samt et sæt nattøj, det hele faldt i "god jord" <3

September 2014:

Han blev rigtig fin, det gik godt, sjovt var det at der samtidig var 5 andre der også testede ham, men hver enkelte er unik da der ikke er 2 der laver noget ens :o) jeg hæklede hvad der skulle så det blev tjekket, men gav ham derefter øre jeg selv fandt på, samt øjne. Igen en fantastisk opskrift fra littleowlshut :o)

Hans bælte spænde har jeg lavet ud af ståltråd, fremgangsmåden og billede af det har de fået lov til at sætte i deres opskrift :o)

September 2014:

En sød lalylala dukke, købte opskriften på Kira, så kunne jeg lave den gratis forandring til kaninen Rita :o) det er altså ikke bare sådan lige til at brodere på noget hæklet hvor der er ind og udtagninger, men lykkes da alligevel ;o)

Var gået i gang med en Kerry blue terrier (fra littleowlshut), men ups så var der en julemand der var smidt op i forum for at skulle testes, den meldte jeg mig fluks til ;o)

August 2014:

En sød bamseryksæk, den er der nok en lille pige engang der vil blive glad for :o)

Har en mere i andre farver, men ikke færdig endnu da jeg mangler øjne.

 

August 2014:

Hva er det man siger ;o) "words goes around" så jow jow aben holdt godt fast i en lille gren, og i sin banan ;o)

Har engang set et billede af sådan en abe, men desværre ingen opskrift, var så heldig at "falde" over opskriften fornylig og så måtte den jo hækles ;o)

 

August 2014:

En sjov papegøje, ser så fortællende og spørgende ud, den morgen da jeg tog billederne var jeg lige ved at få et hvor den "lettede" hehe der var lidt morgen vind så den røg ned fra træet, gu've om nogen har hørt jeg stod der helt for mig selv og skrup grinede, det så skisme sjovt ud ;o)

 

August 2014:

Jamen han krævede da mere end bare et billede ;o) simpelthen så skøn en giraf, med mange udtryk afhængig hvilken vinkel man ser ham i og hvordan han er opstillet.

Der er vægt nederst i benene og plastik som afslutning, så han står rigtig godt.

Han er 55 cm høj fordi jeg brugte andet garn og hæklenål ;o)

littleowlshut laver lækre opskrifter! så kan man godt hækle efter engelske opskrifter, så kig derind ;o) snupper man 3 opskrifter er den billigste gratis. Mange af deres opskrifter bruges der kobber ledning indeni som man hækler omkring.

 

August 2014:

Blev spurgt om jeg ville være med i en test, valgte at lave denne lille skønne panda som jeg ville skulle være i hvid og blå (skønnere at hækle med for øjnene end sort), fandt selv på næsen da det ellers var en købe næse, er vild med ham! “It can be a heavy thing to have a big heart”, but he handle it nicely with a smile.

Thanks Kate, it was fun doing the test and getting so lovely little guy out of it ;o)

August 2014:

Igen opskrift fra littleowlshut, den måtte da prøves ;o) tror den bliver til en gave :o) vil gerne selv ha en i fremtiden, men ved ikke hvad farve, så får nok ikke lavet en før end jeg ved det ;o)

Gik i gang med en giraf, men satte den på stand by da jeg blev spurgt om jeg ville teste en opskrift fra littleowlshut :o) takkede ja da jeg godt kunne lide hvad jeg så.

August 2014:

Endnu en opskrift fra littleowlshut, den hårløse kat var egentlig ensfarvet, men sprang bare ud i at få den i flere farver, det mener vi herhjemme jeg slap okay fra ;o) den er blevet herlig! tror den vil gøre en bestemt glad en dag ;o) men slipper den først når jeg har fået lavet en mere i andre farver ;oP måler 30 cm siddende.

Juli 2014:

En lille sød fin mus hæklet af Bumbo garn, opskrift fra littleowlshut:o) har hæklet en mere af grå strømpe garn, dog mangler jeg fint garn til en kjole, så den er "parkeret" indtil jeg har noget hjemme, der er ståltråd inden i den, måler 20,5 cm.

Mor fik hende <3

Juli 2014:

Når ryggen ikke har det for godt, så er det godt man kan slappe af med at nørkle lidt :o)

Det første til et ufødt barn, barnet er nu kommet til verden.. Så blev han personligt afleveret i slutningen af Oktober da vi var på Sjælland ;o) Skønt I kunne lide ham :o) Det var Dejligt at se jer! *Krammer* måler 27 cm siddende.

April 2014:

3 stk. pige elefanter ;o) med "rynke blondekant" på ærmer og nederst på bluse-kjolen.

Marts 2014:

Sød siddende Trio der nyder solstrålerne i sådan stil at de må knibe øjnene sammen ;o) har lige lavet opskriften til sådan en "fyr", er i gang med at lave opskrift til en pige elefant. Ca. 16,5 cm.

Marts 2014:

Sovende elefant i skarpe farver, næste gang jeg besøger en bestemt familie i Ålborg er denne med til en speciel sød lille pige, hun er rigtig god til at kramme bamser ;o) det så jeg da der blev vist lidt af de hjemmelavet bamser til dem ;o) 35 cm.

Marts 2014:

Fik lyst til at lave en fin stor kurv til Jannie i dobbelt garn, sjovt tidspunkt for hun havde fødselsdag lige "rundt om hjørnet" ;o) ville det skulle være en der kunne pynte i hendes stue og evt. kunne bruges til opbevaring af igangværende hækletøj.

Blomsterne (minus påskeliljen) fandt jeg selv på, også firkløveren der er ved hjertet :o) Hun blev meget glad for den <3

Marts 2014:

Fik lyst til at lave en sommerfugl med krop ala den forrige, hvilket betød ændringer, så hovedet " i blød", fik tegnet vinger og hæklede mig frem til dem, yderst på vingerne gav jeg den en sort med guld i, lidt synd man ikke kan se det på billedet, men ser kanon ud irl :o) den kan stå.

Marts 2014:

En opskrift fra nettet, sød er den blevet :o) den kan sidde og stå, men sjovest at den "flyver" så den har fået gennemsigtig tråd så den kan hænges op :o)

Februar 2014:

Havde et sort tæppe med lidt hvide streger på, det kom der denne store hængekurv ud af :o) havde lige netop ikke nok til at lave krebsekanten da jeg klippede 2 cm strimler i stedet for 1,5 cm, men at lave kanten og stroppen i den anden farve blev faktisk ret godt :o) den er tiltænkt en bestemt. Han har modtaget den og blev glad for den ;o)

Februar 2014:

Den blev pillet op dagen efter og hæklet med mindre nål så den blev mere fast, er tilfreds med den nu :o)

Februar 2014:

Klippede et fleece tæppe i en lang strimmel og fik hæklet en ny hængekurv, tiltænkt køkkenet, er dog ikke helt tilfreds med den, synes den virker lidt for stor samt "slasket"....

Februar 2014:

Har før haft påbegyndt denne drage, men opskriften drillede mht. hænderne, da jeg fik kigget på den igen opdagede jeg en del der var gentaget i opskriften, så det var bare at ignorere denne del, derefter lykkedes det ;o)

Yep, 3 stk bamsehoveder i baggrunden, har flere (6 stk i alt) der næsten er færdige, men var ikke på dupperne i Januar, så det må komme lige pludseligt.


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster