Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2012

:: 2010

:: 2009

December 2014:

SH 110, O.P.I. in my santa suit, O.P.I. reached my gold, SH 121 Golden rule, Seche Vite.

Muligvis lidt nemt, men det må det også godt være engang imellem, især hvis man har travlt med andet ;o)

November 2014:

Ca. 12-14 dage siden sidst ;o)

Det nye er SH 110, 1 lag SH 674 (hav blå-grøn), 3 lag 675 (gennemsigtig med farve og glimmer i), 1 lag mere hvor jeg satte det klippede bånd på (kan købes her hun sælger også rhinestone og glimmer) og snefnugget, sluttede med SH 110, dog putter jeg hen over båndet i dag, senere et lag over hele neglen, håber jeg så ikke vil kunne mærke båndet ved berøring.

November 2014:

Så gik der igen 3 uger siden sidst ;o)

Dette kunne jeg lave med en SH 841 som Gitte var så sød at købe og sende til mig, da den ikke var til at få fat på i Nordjylland, Takker Gitte <3

SH 110, 1 lag SH 414, vådt i vådt med SH 841 og SH Bleach Babe, rhinestone, sluttede af med SH 110.

Oktober 2014:

Ashley havde taget et pænt billede som jeg fik lov til at bruge, så her et helheds billede af det jeg fik lavet på hendes negle ;o)

Oktober 2014:

Gitte fik min SH 610 på, derefter vådt i vådt med SH 610 og SH Bleach Babe, hele 4 hjerter havde hun plads til på de 3 negle hvor der blev lavet hjerter ;o) på de andre blev der pyntet med en enkelt rhinestone.

Takker for en dejlig dag ;o) Skønt at se jer alle sammen <3

Oktober 2014:

Gitte lavede gel negle for anden gang, men første gang hvor det ikke var på hende selv, det var hun ret så god til :o)

Anizette havde sin egen ide mht. hvordan hendes negle skulle se ud, hun nuppede en blå og en hvid af de billige neglelakker også gik hun ellers i gang ;o) jeg satte rhinestone på for hende :o)

Oktober 2014:

Vi skulle ha lavet water marble, men desværre kunne vi ikke få det til at virke med Gittes vand, ej heller med kogt afkølet vand.

Ditte fik derfor min SH 414 på, havde ikke selv prøvet den endnu, men kunne se at det skulle jeg da snarest ;oP Der blev lavet vådt i vådt med Gittes SH 841 på 3 negle og min Bleach Babe på 2, så ret godt ud til hende :o)

Oktober 2014:

Havde sammen med Gitte arrangeret en "negledag", vi mødtes hos Gitte på Sjælland, det var rigtig hygsomt :oD min gemal havde bagt 2 kager vi havde med til damerne ;o)

Ashley fik lagt SH 670, ligner vi brugte nogle af mine City Color der var fra Brugsen, hun fik lavet ala hunger games negle :o) fik desværre ikke taget et godt helheds billede....

Oktober 2014:

Der er gået lidt over 3 uger siden sidst ;oD

SH 110, 2 lag SH 670 Midnight in NY, malet blomster med hvid acryl maling, rhinestone, et lille "Love" hjerte på hver tommel og sluttede af med SH 110, ser skisme godt ud ;o)

Havde dette på da vi var på Sjælland i slutningen af måneden i flere dejlige dage :o)

September 2014:

Yep, det forrige var på længe ;o) fra den 2 til i går den 23, det fik et lag SH 110 efter en 12-14 dage for at friske op...

Basse mente jeg skulle water marble, så det blev det :o) Har her brugt 2 tynde lag SH Bleach baby (skinnende hvid), derefter water marble med O.P.I I just cant copeacabana (gul), Red hot rio (rød), amazon amaxoff (grøn) sluttede af med doot O.P.I's lincoln park after dark (udgået), og SH 110.

September 2014:

2 gange OPI Linkon Park After Dark, essie Ignite the night, guldglimmer color 71 fra 10eren ;o), lidt rhinestone i forskellige størrelser, SH 110 som topcoat.

August 2014:

2 gange SH Gilded Lily (3 gange på ringfingrene), sort krakeler neglelak fra OPI, SH topcoat.

August 2014:

SH 674, billig hvid, rhinestone, SH 110 som topcoat.

August 2014:

SH 640 som bund, neglelak fra Ciaté, SH Gilded Lily, SH 110.

Juli 2014:

3 forskellige billige neglelakker fra Brugsen, sort krakeler neglelak fra OPI, sluttede af med SH 110.

Juli 2014:

Jow jow ;o) jeg kan godt lide det mønster, det skulle prøves på kortere negle :oP

De fik hele turen denne gang med negleklipper og fil, det har fjernet de ældre skader.

Billig kobber farve, billig hvid til dott, SH "Gilded Lily" i midten og en top coat.

Juli 2014:

En uge gik og det var tid til nyt pga. havehandskerne ;o)

Brugte SH 110, 610, 560 og en lysegul SH der hedder "Go Bananas"... en billig hvid, essie glimmer som hedder "Ignite the night" tror jeg der står, kan ikke se det ordentligt.. blomsterne er lavet med dotting tool, sluttede af med SH 110.

Juni 2014:

Samme mønster som forrige, bare mere af det ;o)

essie "for the twill of it" (272), billig hvid til dott, billig gennemsigtig som top coat.

Juni 2014:

Gosg 540 Ocean, billig hvid, vådt i vådt, dott med lidt mellemrum, zigzag oppe fra og ned af neglen med den spidse ende af træpinden, en rhineston på hver negl (større på tommel), brugte SH 110 som afslutning og vupti så det fint ud :o) den Ocean er så flot!

Juni 2014:

Har hænderne i handsker pga. flise halløjet i haven, det er neglelakken ikke glad for, så har måtte lægge om ca. 1 uge efter sidst, denne gang fik de hele turen med neglesaks og fil.. SH "shore-ly" (har ikke noget nummer), hjerterne er med SH 610, sluttede af med SH topcoat, det var ikke smart, for det fik det røde til at "glide med penslen ned af neglen", men hva ;o) skal bare holde til havearbejdet.

Juni 2014:

Havde den forrige på i 14 dage, men efter jeg børstede Blis igennem i går med karte, så gik den ikke længere, så måtte der nyt på ;o)

Gosh 540 Ocean, en guld fra 10'eren ;o) Gosh 612 Galaxy, water marbling med sort (sprøjt med sprit), sluttede af med Sally Hansen top coat.

Maj 2014:

Enkelt, men fint :o)

Maybelline, derefter Sally Hansen 565, rhinestone, sluttede af med Sally Hansen top coat, spændende om jeg finder den bedre end en billig gennemsigtig neglelak :o)

Maj 2014:

Sally Hansen 845, en billig 20,- fin glimmer ovenpå (fra Bilka), enkelt men fint synes jeg :o)

Fik det frisket op en 4-5 dage efter ved at lægge et lag sort OPI der krakelere, fik desværre ikke taget billede af det, men mon ikke det sker igen engang :o)

Maj 2014:

Igen ved brug af Sally Hansen og en hvid acryl maling til at lave "vand boblerne", sikke det sviner når man putter neglelak på med en svamp ;oP noget af en udfordring at få penslen til at suge vandet op fra malingen, men synes det blev okay :o)

April 2014:

Sally Hansen neglelakker, lavede dette vådt i vådt, brugte en gul - havblå og en militærgrøn, kun tommel der har fået en rhinestone ;o)

April 2014:

Desværre havde jeg kun denne på i en 2 dage, da jeg fik en lille skade på tommelneglen...

Troede en dyr neglelak Ciaté dækkede, men nej :o( måtte ha en sort under, deres lilla glimmer er fin nok :o)

April 2014:

Ville ha lavet water marbling, men det ville ikke som jeg ville, så det blev til dette i stedet ;o) der er fin glimmer neglelak oven på det lyserøde på pege og ringfinger, og mange dott i forskellige størrelser lavet med 6 forskellige farver også en enkelt lille rhinestone i toppen imellem de mange dott ;o)

April 2014:

Kunne slet ikke tage billede af farverne indenfor, så måtte jeg lige et smut ud ;o)

Vådt i vådt med sølv og guld dott til den ene side, kørte træpinden rundt i det så det lavede et mønster, små mørkerøde dott langs det.

Marts 2014:

Gennemsigtig maybelline, mørk rød Sally Hansen neglelak, små dott og en blomst med en mørk brun glimmer neglelak fra Maybelline, pyntet med rhinestone :o)

Marts 2014:

Der var tilbud i Matas på Sally Hansen neglelak ;o) her en mørk lilla, hvor der er lavet blomster i lyserød, små dott med en skinnende neglelak fra Gosh (frou-frou) og pyntet med rhinestone :o)

Marts 2014:

Den anden dag i Føtex opdagede jeg der var 2 af de billige neglelakker jeg godt kunne lide men ikke havde, dem har jeg så nu ;o)

Der var billige GOSH neglelakker, der var en meget fin glimmer jeg især synes rigtig godt om, den er på over det hele på de lyse negle, og kun på den nederste skrå del på de andre, lidt øv det er svært at fange med kameraet, men ser godt ud irl :o)

Februar 2014:

Så blev det igen tid til at ordne negle, denne gang fik de hele turen.

Startede med gennemsigtig maybelline, mørk rød, glimmer rød. Der hvor der er hvidt, er der givet hvid neglelak, derefter lavet dott i både hvid og rød acryl maling og kørt rundt med en pensel så det fik den effekt som man ser. Der er brugt 9 rhinestone på tommel og på ringfingrene, på resten er der lavet store hvide dott, blomsterne er lavet med stor dott og "trukket" med en lille dott så der kom spids på blomster bladene.

Februar 2014:

Hovsa, i forbindelse med vi har skiftet host, der opdagede vi at jeg manglede at få opdateret et billede, det kommer så her ;o)

Det er lavet med acryl maling oven på et lag neglelak, også slutte af med gennemsigtig neglelak, der var lidt glimmer neglelak til den ene side på hver negl.

Februar 2014:

Resultatet efter jeg anden gang fik forsøgt mig med water marbling :o) fandt på at pynte med lidt dott og lidt rhinestone.

Januar 2014:

Har givet Lines negle en omgang med neglelak, 2 hvide roser, lidt doot, streger og små perler, desværre kunne hun pille det af i flager dagen efter hvor hun havde været udenfor :o/ god ide at bruge sine vanter ;o)

Januar 2014:

Har fået købt en lille form der kan lave roser, viste ikke hvad det var jeg skulle putte i formen så jeg forsøgte mig med acrylmaling, virker fint! de er bøjelige så de vil nemt kunne bruges til f.eks. at pynte på negle eller andet :o)

Har fået lavet en del, både i den hvide, men også andre farver.

Januar 2014:

Lurede en dag i en tråd på HG i OT hvor der blev nævnt "water marbling", googlede lidt og vupti så var man "hooked" ;oP

Dette er resultatet efter jeg har prøvet det første gang, det er ikke sidste gang selvom det vist kræver lidt øvelse, men drøn godt ser det jo ud med sådan farvespil, gør en lidt "glad i låget" ;o) total nice jeg kan få brugt de billige neglelakker som jeg ikke tåler direkte på neglen, lægger et lag maybelline først.

 


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster