Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2013:

Årets sidste dag, jeg har fået klippet ud til 2 stk. bamser, syet dem, fået lidt fyld i, men pga. dårlig mave / kvalme :o( så når jeg ikke at blive færdige med dem i år, men så kommer de jo bare herind under næste årstal....

Ønsker alle et Godt Nytår!

December 2013:

Alle Lines bamser, den til v. er hendes første, de andre havde jeg egentlig sagt jeg ikke ville hjælpe med, men jule aften nærmede sig med hastige skridt så jeg hjalp alligevel, ellers ville hun ikke ha været blevet færdig og fået dem givet som gaver til familie medlemmer.

December 2013:

Her er den der blev herhjemme :) den minder en del om Lines første bamse, altså ikke så unik som den Sarah fik ;o) men fin nok alligevel ;oP

December 2013:

Jeg lavede 2 stk. bamser, da jeg ville Sarah skulle ha, ville selvfølgelig også gerne selv ha en ;oP

Denne lille pynte bamse blev til Sarah :) synes den har et rigtig nusser lidt ræve udtryk.

Ud over denne, den grøne plys bamse, var der den grønne hæklede frø, et sæt lotus fyrfads og 2 hundelegesager i pakken som skabte glæde hos dem alle, dejligt :oD

December 2013:

Første gang det er prøvet at lave denne fra plys tæpper, gik godt selvom næsen Meget gerne ville "dreje" (pga. pelsen) rundt da jeg syede den på i hånden, blev lige som de andre til en god kramme bamse som man også kan se Spunken synes :oD

Mange Tak for billedet Sarah, dejligt at se Spunken synes om den :oD

December 2013:

Så fik Line sin bamse færdig, hun mangler kun at sy dens øre på, men der skal laves flere, så hun venter ;o)

Jeg har syet næsen - munden på og hjulpet hist og pist, også et svært projekt hun er kommet ud i, når det ikke er bamsestof men er ud af et tæppe, spændende med de andre hun vil lave til gaver ;o)

Juli 2013:

En sød lille Elefant som har været næsten færdig siden i starten af året, men har først fornylig fået syet øre på og givet den øjne, nuser er den blevet :o) den er lavet ud af et "pels hygge tæppe", var lidt svært da der er "pels" på begge sider.

Juli 2013:

Her et lille pindsvin der manglede næse, øjne og mund for at være færdig.

Juni 2013:

Denne "SlikBamse" bliver her. Det billede til v. er taget med mit kamera, det til h. med gemalens spejlrefleks, utrolig så stor forskel der er, det er det til h. som rammer farverne, det andet er helt forkert ;o) sådan et kamera må på "Ønskelisten" ;o)

Juni 2013:

Denne blev sendt til Sjælland sammen med det gule sæt fyrfads blomster og den lille lyserøde slaskekanin, den skabte meget glæde hos den 5 årige modtager som man kan se, blev meget rørt over at se billede af hende med den i armene ;ó) Takker for jeg måtte sætte billedet herind Stinne :o)

Februar 2013:

Syede et lille wanna be pels hjerte til Trine som Tak for en stor blå plastik kurv som jeg en dag håber at få syet et betræk til :o)

Det skulle bruges som nøgle ring :o)

Januar 2013:

Et par mere magen til dem jeg har haft lavet før, dem har Line fået :o)

Den store søn herhjemme havde bestilt et par ;o) så det blev til et lidt større par i sort med hvid "pels" og fleece inden i.

Vask 30 grader.

 

 Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster