Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2012:

Kedeligt at være syg i juledagene, men fik dog alligevel lavet 2 stk. fleece halstørklæder, 1 til hver af Lindas piger som har fødselsdag her i slutningen af måneden.

Dejligt at høre de blev glade for dem :o)

 

December 2012:

Hvad man dog kan få af inspiration af at kigge lidt i kataloger ;o) synes det så sødt ud da jeg så et ala dette i Bilka kataloget, så måtte jeg jo lave et selv, mon ikke det bliver til flere engang...

Med dette lille hjemmelavet julehjerte Ønsker jeg alle en Glædelig Jul & Godt Nytår! :o)

December 2012:

Jeg har fået lavet 2 "seje" fleece halstørklæder med navn på, håber Basse og Simon bliver glade for dem :o)

Bortset fra syprøver på en gammel t-shirt (for at finde ud af hvad min nye maskine kan) er halstørklæderne det første jeg har lavet på den, bliver spændende en dag at prøve og brodere med den :o)

December 2012:

Luffer til Linda. Hun gav mig de fineste blålige skindhandsker på min dag også har hun ikke engang et par selv, så hun måtte da havde et par luffer hun kan tage på når hun f.eks. skal skovle sne, så skulle hun ikke gerne fryse om fingrene ;o)

Selvfølgelig skal de også vaskes ved 30 grader hvilket er hvad "pelsen" kan tåle.

December 2012:

Luffer til Anika der var min "LuffePrøveklud" ;o) Mange år siden jeg sidst har haft lavet luffer.... Håber de skaber lykke!

De er lavet af cowboy stof med pels inden i.

Vask 30 grader.

December 2012:

Igen samme mønster men igen en anden pels ;o) denne er også klippet i ansigtet.

Vildt så forskellige de 3 er!

December 2012:

Samme mønster som brugt til forrige bamse men med "ulvepels". og klippet til i ansigtet.

December 2012:

Har fået lavet denne lille fyr :o) før var det meste af ham en "bid" af et meget blødt tæppe ;oP

Som han sidder der er han 24 cm høj.

Many Thanks for the pattern Emma :o)

Man kan se hendes blog her

December 2012:

Havde egentlig syet delene til denne BIG Big Foot bamse i Juni, men ikke lavet ansigtet + syet den sammen, det er der så rettet op på nu ;o) Hæklede en sløjfe og syede fast.

November 2012:

Har fået syet et par puder til Lindas piger :o)

Har nogle ufærdige projekter liggende, dem "kigger" jeg lidt på, så de forhåbentlig snart bliver færdige og kan vises frem ;o)

Oktober 2012:

En madras ødelagt i den ene ende af en hund, fik den repareret og syet nyt enkelt betræk til, der var nok stof til der også blev lavet en legesag, håber hunden bliver glad for legesagen og bider i den i stedet for i madrassen når det en gang bliver hentet af Linda ;o)

September 2012:

Den Smukke Boxer Emmi på sin hundepude der har fået nyt betræk med vecro lukning :o)

Billedet til v. så man kan se det har fået en del syninger, en af dem for at lave en kant som forstærker hvilket også giver et pænere finish, end hvis man f.eks. havde syet den sammen lige som et almindeligt pudebetræk.

Mål: ca. 120 x 80 x 8, så det er stort ;o)

September 2012:

Syede en masse rumper og lavede dette glas "Syltede Rumper", selvfølgelig med lauerbærblade og peber korn, den er lavet som en lille overraskelse der kommer med i en pakke til en :o) spændende er det hvordan personen vil reagere ;oP

Update: Blev godt modtaget :'o)

September 2012:

Ikke noget jeg normalt gør, men... Prøv lige at Se Smukke Coffey der har den koksgrå legesag i brug! :oD har hørt at han er glad for den hvilket varmer, blev virkelig rørt over at se de flotte billeder af ham med legesagen, så synes de fortjener en plads på min hp!!

September 2012:

Har fået lavet lidt legesager, den koksgrå er til en Schæfer, har lavet den så der er dobbelt stof i enderne hvor "puderne" er, håber den kommer til at holde ;o) det samme med dem i brun og dem i orange, de er dog til Fransk Bullerbasser, de 2 små viste jeg ikke om de ville passe til FB hvalpe, det viste sig de var fine, så Tina og Michael fik 6 stk. legesager til deres 4 Franske bullerbasser ;o)

September 2012:

Gemalen har anden arbejdsjakke, så hans gamle blev repareret, der måtte også et par håndsting til i nakken, men nu er den brugbar igen :o) den og lidt andre gode jakker og andet ;o) ryger i en kasse for at glæde et andet menneske.

August 2012:

Da Linda var her i går efterlod hun en stor pude samt noget stof, der skulle laves et pudebetræk til puden som er til hendes anden datter, her er så resultatet :o)

Håber den er blevet som forventet ;o)

August 2012:

Linda kom forbi med et par af sin ene datters bukser, de skulle lægges op plus havde en lap på, Linda og jeg var tilfreds med resultatet, så det håber vi også datteren vil blive ;o)

Juli 2012:

Samlede alle disse ting på Et billede, de blev pakket i en kasse og sendt til Fyn som gave, håber det vil skabe glæde :o)

Til barnet: Bamse, elefant, bold, lille hund og futter.

Til hunden, kurv og en legesag.

Til den nybagte Mor: nålepude og hårbånd. Tillykke med den lille Maria :o) ser frem til der engang kommer små fodtrin her igen i form af børnebørn :o)

Juli 2012:

En hårbånd, fik faktisk lavet 2, det var jo ret lækkert, dejligt blødt da jeg lavede det i fleece, flettet med 4 "snore" :o)

 

Juli 2012:

En par små drenge futter i str. 3-6 mdr, men synes nu de så ret små ud, så man bør nok prøve dem på barnet fra tid til anden ;o) man kan smide en sytråd igennem dem og hænge dem til pynt på væggen hvis det ikke ligner de vil passe ;o)

 

Juli 2012:

En lille hund :o) glemte at tage mål....

Ekstra syede den i hånden med en masse X så den holder bedre i tilfælde den bliver puttet i munden ;o)

 

Juli 2012:

En legesag og en kurv, udvendige mål 71cm X 59cm.

 

Juli 2012:

En stor Blød fleece bamse mere, det må så være Tvillingen da de er i samme farver ;o) dog er billedet taget ret sent, så vises farverne anderledes end det forrige billede som er taget i dagslys.

Den første med ryggen til for at vise bamsen har en hale.

 

Juli 2012:

Stor Blød fleece bamse :oD

Han er 40 cm som han sidder der og 36 cm bred.

Juni 2012:

BIG Big Foot bamse ;o) Det har været noget af en udfordring da jeg selv har måtte tegne mønsteret større, så jeg kunne prøve at lave en større bamse ;o)

Tegnede firkanter på 2 stk. papir, det ene med mindre firkanter end det andet, tegnede hver del på det ene og større på det andet, derefter over på nyt papir også videre med næste mønster del ind til jeg havde været dem alle igennem ;o) Han har meget orange næse.

Som den sidder der er den ca. 34 cm. høj, 36 cm bred er armene nede er han 44 cm bred.

Juni 2012:

Måtte lave en pude til hylden under sofabordet, da hundene savnede at ligge under bordet når vi hygger med film i stuen, de vil jo gerne være hvor vi er ;o)

Da jeg havde syet betrækket kom jeg i tanke om jeg ikke havde mere skumgummi, måtte "et smut i tænkeboxen", det endte med en stor pude hvor der indeni er 2 puder som blev riet sammen på midten så de ikke skrider fra hinanden og derefter syet fast i det yderste af inderpuden ;o) Har lavet så betrækket kan tages af og vaskes.

Den er blevet ret lækker, så tror hundene bliver glade for den!

Januar 2012:

Den store julemand (købt i Jysk i dec. 2011 ) kunne jeg ikke få pakket væk efter jul, der var ikke plads til ham (han er 80 cm), så måtte hitte på noget ;o)

Nu er han med kokkehuen 84 cm og kan stå fremme hele året ;oP Tøjet kan bare tages af og Vupti har han juletøjet på, da det er inde under ;o) Pakken - lygten og hans snor rundt om maven er pakket væk samlet, så kan han få det på igen når det er jul :o)

Januar 2012:

Legetøj til hunde kan åbenbart også være så ringe kvalitet at det går i stykker på små 10 min :o/ Længere tog det i hvert fald ikke Blis at ødelægge den, har lavet lidt om på den, syet den sammen i hånden, hæklet et par øjne og syet på, så nu håber jeg hun ikke splitter den ad...

Januar 2012:

Tobis kurv (havde han med sig fra forrige hjem) holdte ikke til en tur i vaskemaskinen, fyldet klumpede helt vildt så der flere steder ingen fyld var, jeg tømte den for fyld (det grønne - smidt ud), fik puttet nyt i samt syet 3 lag dyne sammen til en cirkel til midten.

Tobi var glad for at den igen kunne bruges :o)

Januar 2012:

En hvid i samme mønster, sjovt som stof - farve ændre udseende på det færdige arbejde, denne har også fået en perlekæde, samt blonde sløjfer ved sine øre ;o)

Den er 34 cm lang.

Januar 2012:

Syede denne meget mørke lilla bamsen i slutningen af december, men har først lige lukket åbningerne af på arme - ben og ryg.

Den er 36 cm lang.

 

 Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster