Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

Juli 2012:

Før og efter billede :o)

Har plantet lidt roser i krukkerne, ordnet ukrudt i bedet og henne ved hegnet.

Havde 2 Hibiscus fra sidste år som jeg flyttede fra den anden ende af bedet og hen til det stykke der er til h. for bænken, plantede 2 mere, så kan de stå og vokse sig store her ;o) flyttede også en kærmindesøster ned i denne ende.

Nu mangler der kun at blive fjernet den smule ukrudt der er vokset op imellem fliserne ;o).

Juli 2012:

Så er jeg blevet færdig med buske bedet :o) Man kan lige ane sommerfugle busken bagerst, Deutzia scabra ude til h. resten er kærmindesøster, håber blomsterne vil trives i bedet så jeg ikke igen igen skal lave det om ;o)

Efterhånden som jeg flyttede blomsterne fra det store bed gik jeg efter ukrudt, så det er meget lidt der nu er tilbage :o) Synes det har været tungt arbejde i dag.....

Juli 2012:

Har flyttet rundt på nogle blomster bl.a. den ene lyserøde fairy rose busk.

Har flyttet 2 krysantemum over i dette bed til de andre 2 som står rigtig fint, så håber de "nye" vil trives lige så godt :o)

Lidt blomster der var sat bagerst i bedet er flyttet frem. Og Ups :o( jeg er vist kommet til at hive Høst Anemonerne op, håber jeg har smidt dem i min ukrudt bunke og ikke ind i hækken ;o/ finder jeg ud af i morgen!

Juni 2012:

Som man kan se er jeg næsten færdig med at fjerne ukrudt, dejligt man kan se blomsterne.

Mangler kun meget lidt ukrudt bagerst i bedet, hvor der står en del blomster som skal flyttes rundt på, bl.a. lupinerne som jeg godt kunne tænke mig kom til at fylde meget bagtil ;o)

Meget tid går i haven lige pt. men har fået syet lidt, dog ikke opdateret endnu fordi jeg ikke er helt færdig. Har lavet en BIG Big Foot mere i grå / stof, hvordan stoffet ser ud må man vente med at se til jeg får syet delene sammen og lavet det sidste på bamsens ansigt, men kan fortælle den bliver ret så nusser ;o)

Gemalen er gået igang med at fjerne ukrudt på et stykke af det der gerne skulle laves terrasse på, håber der er nok fliser til at jeg kan lave rose bede hist og pist langs kanten af terrassen, vil se godt ud tænker jeg ;o)

Juni 2012:

Er i fuld gang med at rydde ukrudt i den store ende af langbedet, troede jeg skulle hive de meget visne davidii'erne op, men sikke en overraskelse det var da jeg så der var liv i dem, så de får lov til at blive stående og forhåbentlig bliver de store og flotte igen ;o)

 

Juni 2012:

Bedet før / efter jeg havde ordnet omkring det og i det, det er det bed som jeg sidste år fik sat 3 sommerfuglebuske i, desværre døde de 2 af dem, den bagerste (en rød) er der liv i.

Ud af de mange krysantemum er der desværre kun liv i 3, de vil blive flyttet hen hvor nogle andre trives.

Til h. i bedet har jeg plantet en Deutzia scabra som vil give hvide blomster :o)

Juni 2012:

Rosekrukken før og efter rengøring, og en af de 3 krukker efter rengøring med brun sæbe som Linda var sød og komme forbi med så jeg kunne få dem rengjort i dag :o)

Tusind Tak søde Linda, det var rart de blev fine igen ;o) så mangler jeg bare at få plantet blomster i dem :o)

Juni 2012:

Tog billede af hvor den lyserøde lupin står i det lange bed, et før billede med masser af ukrudt omkring den ;o)

Og et billede efter jeg havde fjernet ukrudt.

Juni 2012:

Der er godt nok en masse lupiner på vej op hvor jeg smed frøene jeg samlede sidste år, bliver skønt med flere lupiner i haven, de er også ret så smukke når de står med deres blomster :o)

Har ind imellem de andre ting fået hevet en masse ukrudt op, så bedene ser pænere og pænere ud igen ;o)

Juni 2012:

Fjernede alt der var dødt, desværre var gemalens kiwi også død :o/

Gravede en masse forskellige akeleje op der stod i nærheden af udbygningen, så nu håber jeg de står fint her, tænker hvis der skulle være lidt billige små planter lige pludselig, så ville det pynte med lidt mere i front af bedet :o)

Der er også en akeleje som er blå, resten af dem der står i nærheden af udbygningen får plads rundt omkring i langbedet tror jeg....

Juni 2012:

Her et før billede af hækken ind imod naboen og et der er taget efter jeg er næsten færdig :o) Mangler hjørnet, men det bliver først ordnet når gemalen og sønnike får fjernet et par træstammer der ligger langs hækken.

Gemalen har fjernet de 2 af de 3 Cypres træer der blev sat i hjørnet forrige år, desværre klarede de ikke flytningen, lader dog det sidste stå. Vores "juletræ" klarede det heller ikke, så det røg også en tur på bålet :o/

Juni 2012:

Fik den store søn til at vaske dækstolene af med rodalon, derefter blev de skyllet godt og tørrede over et par dage.

Blev lidt "lang" i armene af at stå med det ørnenæb hele tiden, så fik lidt tid til at gå med at male dækstolene med noget teaktræs olie, de blev vældig fine :o)

På det nederste billede er der vist ikke noget at tage fejl af hvilken der har fået teaktræs olie og hvilken der ikke har ;oP

Juni 2012:

Har klippet hækken ind imod haven, er godt i gang med toppen på det nederste billede, den hæk vokser som "ukrudt" så klipningen af toppen foregår med et ørnenæb, behøver jeg at skrive det tager dage ;oP

Det andet billede kan man se jeg er færdig og godt i gang med den hæk ind imod naboen i enden af vores have.

Efterhånden som jeg fik klippet en masse af hækken rev jeg det afklippede i bunker så gemalen kunne tage det senere og putte det på bålet :o)

Juni 2012:

I Maj blomstrede ranunkelbusken, så flotte blomster den får :o)

I starten af juni klippede jeg de visne grene væk, rart at se den bliver mere og mere fyldig!

Maj 2012:

Den gule fik jeg engang af vores søde nabo :o) den røde er samme type, den opdagede jeg en dag vi havde i haven, den er nu blevet større og har kunnet dele den og sætte den flere steder, synes de er smukke :o)

 


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster