Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2012:

Det kan man da kalde "i sidste øjeblik", hæklede dem i oktober, fik dem syet sammen den 22 december, det er julegaven til Svigermor :o) Fandt på at sy en lille "flap" på, gav den en fin hjertesøm, så skulle det være nemmere at se hvilken fod de skal på :o)

December 2012:

En slik/kage "skål" som Malthe har fået med hjem efter julebagningen :o) Vores juletræ er "sparet" væk i år ;o) så lavede et lille et af lidt grand og smed lidt rødt glimmerlim på det, dekorativt ser det da ud ;oP

I hverdagen kan man sætte "skålen"i køkkenet med f.eks. løg i.

Vaskes ved 30 grader.

November 2012:

En bold mere, mon ikke der pludselig dukker en mindre bold op i samme farver ;o) gør der skifter jeg billedet ud med et af dem begge.

November 2012:

Det gik jo godt, så her er det et stribet fleece tæppe der må "lade livet" ;o)

Den hængekurv er godt nok blevet farverig ;o)

Den er blevet noget større end den hvide da det fleece er lidt kraftigere, samt hæklet med større nål, den er ca. 45 lang med hanken.

De er ret smarte da de jo kan bruges til alt muligt, f.eks. handsker - tørklæder - huer, eller løg - frugt, eller til hårbørste - hårdbånd osv. eller til hunde godbider, eller hundesnor - sele eller måske et hækletøj eller strikketøj som man skal ligge fra sig til næste gang man vil arbejde videre på det :o) eller noget helt andet ;o)

November 2012:

Virkede helt fjollet at klippe et helt fleece tæppe i stykker, men det skulle prøves når man er for nærrig til at betale mange penge for zpaghetti garn ;o) så "ofrede" et fleece tæppe jeg alligevel ikke havde fået brugt til noget.

Klippede fleece tæppet i 3 cm bred strimler for så at hitte ud af det var for kraftigt til min nr 8 hæklenål, så måtte jeg klippe igen så jeg endte op med ca. 1,5 cm bred "tråd". Den er ca. 39 cm lang med hanken og bliver til Olde :o)

November 2012:

A-Z havde tilbud på garn, så fik købt hjem til disse flotte bolde, dem er jeg ret vild med! så fede farver sammen! har også købt lidt andre farver, måske jeg en dag får lavet et par bolde mere....

Har lavet disse en smule anderledes end jeg lavede de første, dem her har en kant rundt med fm, og hæklet sammen på en anden måde.

November 2012:

Problemer med egern, Ja for søren! denne ville ikke med da jeg skulle vende næsen imod NordJylland, så den blev hos de gamle ;o)

Hænder - fødder var anderledes i opskriften, ikke særlig gode så fandt selv på at lave pænere hænder - fødder hvilket der selvfølgelig også er på Frejas egern ;o)

November 2012:

Selvom det ikke blev i denne omgang vi skulle havde hvalp, så blev vi enige om ikke at udsætte at mindst en af os fik set tæven, vi havde derfor arrangeret så jeg kom på besøg hos mine forældre på Sjælland.

Fik lavet disse bolde imens jeg var der, så jeg havde nye legesager med hjem til hundene, de blev glade for dem ;o)

Oktober 2012:

Dette var sjovt, Freja ved selv hvorfor ;o) havde jo håbet vi kunne beholde det i haven, men næ nej, den ville ikke blive her ;oP

En købt opskrift, planlagt helt tilbage til da jeg så opskriften første gang... selvfølgelig til Freja som blev meget glad for det og alt det andet hun fik da vi fik stukket hovederne sammen i Herning :oD

Oktober 2012:

Akryl bold til babyen, glasset var selvfølgelig til Freja når nu hendes navn var på den, den blev fyldt med en pakke hudpinde, dentail stitch og lidt frolic til hendes lille firbenede ven :o)

Oktober 2012:

Måtte bare eje denne opskrift selvom det var en købe en, den er jo slet ikke til at stå for, Freja virkede også til at synes ret godt om den :o)

Armene var efter opskriften syet fast så de ikke kunne bevæge sig, det synes jeg var synd så jeg syede dem selvfølgelig på så de kunne bevæge sig ;o)

 

Oktober 2012:

Fik lige pludselig travlt da vi hørte Freja kom til Herning, fik lavet en sød større farverig akryl blæksprutte til Freja's ufødte søn.

Oktober 2012:

Lille grøn bomulds blæksprutte, denne fik søde Mette, for jow da hun er jo lidt af en "blæksprutte" ;o) fik lavet så der var hæklet 2 "bånd" i luftmasker oven på hovedet så hun kunne hænge den i sin bil.

Oktober 2012:

Svigermor ønskede til fødselsdagsgave at jeg fik lavet et mobil itui til hendes mobil, ingen opskrift, fik målene og det kom der så dette itui ud af ;o)

Oktober 2012:

Mindre kødben, havde ikke nået at få givet dem til vores hunde, så tog det gul/grønne fra til Freja's lille firbenede ven, vores hunde har jo så mange legesager.

Oktober 2012:

Har "leget" med lidt fliser herhjemme, ikke noget ryggen synes specielt godt om, som om det ikke var nok så render man også lige ind i noget influenza, så er pt. ikke på dupperne, men det vender forhåbentlig lige pludselig ;o) Dog har jeg fået taget mig sammen til at nørkle en legesag af lidt bomulds rester, så pyntebamsen jeg syede i Januar i år fik æren af at vise det hæklet kødben frem ;o) det er selvfølgelig til hundene, det bliver de nok glade for, mon ikk....

Marts 2012:

Her "præsenterer hun" selv sine fine converse ;oP

Tog billedet sådan så man kunne se hvordan elefanten ser ud uden tøj på.

Marts 2012:

Nemmest at gå opskriften efter ved at hækle en mere, så det blev til en lille elefant pige ;o)

Hun er 40 cm, hæklede med vilje lidt strammere så hun blev en smule mindre..

Kjolen er orange, sætter billede ind af den under strikket, hvor billedet skulle vise farven mere som den er og ikke som her på billedet hvor den ser noget skrigende ud...

Marts 2012:

Her er han så :oD Bare så nusser og fræk med sit røde korte strit hår ;o) Han er 42 cm.

Jeg er næsten tilfreds med min opskrift, skal lige lave et par fin justeringer....

Jeg har besluttet han pludselig skal på en lille rejse til Fyn og forhåbentlig skabe glæde for en ufødt dreng der gerne skulle komme til verden ca. den 6 august ;o)

Marts 2012:

Har selv lavet opskrift til et par converse til en drenge elefant, sålen lavede jeg magen til pigeskoene, plus 2 runder op, så måtte jeg i gang med at skrive ned igen hvad jeg gjorde.

Synes de er blevet vældig fine og håber de vil passe godt til en hæklet elefant dreng som jeg vil til at få kigget på at lave opskrift til :o)

Marts 2012:

Hæklede sko til elefantdukken.

Havde opskrift på det hele herfra, men pga. andet garn måtte jeg selv lave sko og ændre en del på kjolen, øjnene hæklede jeg i stedet for at lave filt øjne som der ellers stod i opskriften.

Den har drillet mig en del den sidste uge, men synes nu den er blevet ret så nusser ;o) Kunne godt tænke mig engang at lave elefanten til en hækle opskrift, da jeg bedre kan klare at hækle end strikke.

Februar 2012:

Har lavet en skildpadde, som man kan se kan skjoldet tages af ;o)

Puha hvor var der mange ender der skulle hæftes, hader ender :o/ Knapperne hæklede jeg i stedet for rigtige knapper.

Den er ca. 19 cm lang, 15 cm bred og 10,5 cm høj, ret så nusser ;o)

Februar 2012:

Et stk. slaske kanin med navn i øret :o) Den blev en smule større end de forrige jeg har lavet, men lige så fin :o)

Februar 2012:

Ikke så meget jeg får lavet for tiden, men har dog fået hæklet en sød lille gravhund :o) faktisk 2, men nøjes med billede af den ene da de er ens.

Måler 26 x 13,5 cm.Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster