Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2011:

SÅ blev det endelig til at lave en større kurv til hundene lige inden jul ;o)

Måtte lave mønster til en str. 60 kurv, den så ud til at passe meget bedre til vores hunde end str. 50, har ellers rigtig godt kunne lide en str. 70, men den er nok noget voldsom til vores små hunde.

Billedet hvor Blis ligger og putter siger vist en hel del om hvad hun synes om den ;o) Tobi er også glad for den, men han kan også godt lide at "flyde" på gulvet engang imellem, så det er mest Blis der fra samme sek. den kom på gulvet har ligget og daset i den nye kurv i nærheden af brændeovnen ;o)

Får ikke lavet ret meget nørklen for tiden, da jeg laver køkken, dog har jeg fået hæftet ender på det hæklede tæppe fra maj i år så Svigermor kunne få det i julegave, samt hæklet 3 aber der er til 3 små drenge :o)

Ønsker alle en Glædelig Jul samt Godt Nytår!

Juni 2011:

Et vennepar fik købt hund, en fin lille han Cocker :o) så sød, og virker til at være hurtig til at lære :o)

Han fik bidt hul i legesagen imens vi var der ;o) så lovede at lave en ny i det stærke stof, han kan nemlig godt lide at pille fyldet ud af legesager, håber ikke han forsøger det med kurven, sikke en masse fyld der så vil flyde i rummet o.O

Håber han bliver rigtig glad for sin nye kurv!

Har måtte have andet camera, det fanger farverne rigtig godt, især på det billede til h. øverst!

April 2011:

En stor mere ;o)

Gjorde meget ud af at få lagt mønstret på stoffet så det er ens til hver side med striberne, da det giver pænest finish.

Synes den er elegant at se på lige som den forrige, de er det bare på hver deres måde :o)

Ser ud til Cæsar er rigtig tilfreds med kurven og legesagen :o) Tak for billederne Vivi :o) Disse billeder er først kommet på siden nu (juni) da det var svært at vælge nogen ud af ham til siden, for de var ret så gode alle sammen ;o)

April 2011:

Fik chancen for at lave en str. 70 kurv, det var godt nok hårdt ;o) men nøj hvor blev den lækker!

Jeg fik lavet den så man kan tage midt puden ud i en smart åbning i bunden, for man vil nok aldrig ellers kunne få sådan en størrelse i nogen som helst vaskemaskine ;o)

Da løbegangen skulle syes var der godt nok noget at holde styr på i det kanten gerne ville bevæge sig som en "slange" ;o) men hellere det end at midt puden også var der og gjorde den tung ude til v. fra symaskinen ;o)

Det koks grå stof er meget kraftigt bomulds stof. Tog billedet ved 20 tiden om aftnen, tog det nederste dagen efter i dagtimerne :o)

Sjovt med de kurve her, for de er jo næsten et helt møbel og tager sig flot ud i hjemmet når farverne passer ind :o)

Marts 2011:

Lavede 2 af de "gule", den ene fik Blis og Tobi, den anden fulgte med den brune kurv :o) Lavede også en lille grå / sort og en større sort.

Marts 2011:

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave en ny cirkel til "midt puden" og ri den på i hånden, havde været noget nemmere om det var gjort inden kurven var blevet syet sammen ;o)

Marts 2011:

Så det her stof og kunne ikke lade være ;o) så fik lavet en kurv i str. 40.

Hundene er snart ved at "drukne" i kurve ;o)

Har fået ordnet dem i denne måned (trim / klip), så tiden lige efter smider de sig ikke bare på gulvet, der er det jo godt at have en kurv der er dejlig at putte sig i :o)

Farven er lidt mørkere end på billedet.

Februar 2011:

En kurv i str. 50 i meget kraftigt bomulds stof, denne er "Unik" for sådan en laver jeg ikke igen, tog lige 10 dage før hævelsen i mine fingre på højre hånd havde fortaget sig igen ;o)

Puttede bamsen plus gråt og sort garn i kurven for at man kan se hvor mørkt det koks grå er.

Februar 2011:

Lavede et nyt stykke legetøj, har selv fundet på det, tror en hund vil synes den er et "hit" fordi hunden vil kunne ruske den :o)

Februar 2011:

Et brunt kødben, tror det bliver til den kurv med beige inden i :o)

Februar 2011:

Str. 40 Farven er helt forkert på første billede, det andet med bamsen kommer tættere på den varme røde blod farve som den er inden i :o) Sådan en her skal Blis helt sikkert have :oD håber at hitte noget brunligt, så kan Tobi også få en i denne str. :o) Er vasketestet.

Februar 2011:

Flot lys str. 30 kurv med beige stof inden i og mønstret lyst stof uden på :o)

Den beige smitter ikke af, der er lavet en test med et par rester på 40 grader ;o)

Februar 2011:

Har fået syet en "Baby Grab Ball", regner med den bliver en gave til en lille pige :o)

Syede det mest på maskinen, derefter syet sammen med nål og tråd, til sidst pyntet med sorte kryds.

Februar 2011:

Syede et lille "kødben" som bliver sendt med kurven, håber det vil skabe glæde at der er en lille overraskelse med :o)

Mål: 19 x 10.

Februar 2011:

Som kurv Str. 40 (ca. indvendig diameter), kant ca. 21cm høj. Udslået ca. 80cm. Bomuld stof, vask 40 grader, liggetørre.

Denne kurv skulle gerne gøre en fin lille Griffon tæve lykkelig :o)

Kalder dem for "Blomsten", da jeg synes de ligner en blomst både som udslået men også som kurv :o)

Februar 2011:

Som kurv Str. 50 (ca. indvendig diameter), kant ca. 22cm høj. Udslået ca. 96cm. Bomuld stof.

Kurven endte i en konkurrence i marts måned der løb over en 4 dage, hvor folk kunne gætte et tal pr. dag, den der gættede tallet jeg tænkte eller kom tættest på vandt kurven, det var sjovt ;o)

Tallet havde jeg fundet ved at tænke (priotering)..oO(børn =2, dyr =2 hunde + fisk =3, voksne =2, ialt = 7) så tallet var 2327 som ikke blev gættet, men Kennel-Harmo9 kom tæt på, så her ses billeder fra v. af en Sheltie han hvalp i den, næste en voksen tæve, også store Minnie Irsk Ulvehund som er fra 1 dec. 2010, altså en hvalp i kurven ;o)

Februar 2011:

Som kurv Str. 30 (ca. indvendig diameter), kant ca. 16cm høj. Udslået ca. 62cm. Stoffet er 45% Polyester, 55% Bomuld, kan vaskes ved 40 grader, skal liggetørre. Fyldet = Polyesterfibre) presset i så den er god fast.

Januar 2011:

Fik lavet denne kurv til hundene Str. 50, den kan de begge være i :o) Fik den lavet med fleece hvilket ikke er så smart hvis hunden reder seng, det gør Blis ;o) så må sy en cirkel indeni.

Kurven kan også bruges udslået.

Synes der skulle billede ind hvor hundene har kurven i brug :o)

Fornemmer der måske kommer et "Kurve boom" ;o)

 

Januar 2011:

Har lavet en hundekurv, ikke fra mønster / opskrift, den er blevet ret så lækker :o) men desværre for lille til Blis eller Tobi. Der er fleece inden i denne. Giver den væk til en i Ålborg, håber den lille hund bliver glad for den :o)

 

 Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster