Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

November 2011:

Hehe troede lige jeg var færdig da jeg fik taget billedet til v. men nej, havde jo glemt halen ;oP Da sådan en er tiltænkt til hver af 3 små nevø'er i samme familie, tænkte jeg det ville være smart med halstørklæder som ikke bliver ens, så fik strikket sådan et til denne lille fyr og syet et hjerte på :o) Øjnene er selvfølgelig hæklet øjne.

Den er 31,5 cm.

November 2011:

Godt i gang med at "forme" en abe og inden den overhovedet er færdig gik tankerne på at sådan en måtte skabe glæde hos et lille barn, så på den igen i pauserne fra arbejdet i køkkenet, da denne lille fyr ikke vil blive egnet til det, så der må større hækle nål osv. til ;o) Selvom min dag først er overstået efter i morgen, så er det jo snart jul, så man må tænke lidt kreativt ;o)

Den er pt. 19 cm.

November 2011:

Lavede denne "Mr.Grimling" ud fra en opskrift, så kom der ellers gang i tankerne om man ikke kunne hækle en abe der ligner en abe.

Den er 27 cm.

November 2011:

Denne charmerende blå "I <3 YOU" bamse med kasket (selv fundet på) har jeg lavet til min mindste søn, så kan han havde den til at sidde og pynte :o)

Bamsen er samme opskrift som dem på billedet under denne, dog andet garn og hækle nål.

Den er 17 cm.

November 2011:

Har haft den lyselilla til at ligge til jeg havde tid til at lave ansigt på den, den er magen til den hvide, dog noget mindre med sine kun 6,5 cm.

Hæklede også en større hat i bomuld (den som den ligger i), men fandt den for slasket, så den er pillet op igen.

November 2011:

Det blev til et forsøg med at lave en mini slaske kanin, synes det gik meget godt ;o) den ser så dejlig glad ud!

November 2011:

Grå mini elefant. Har ikke opskrifter på flere mini bamser, så måske man skulle prøve sig frem næste gang der er slap af tid med hæklenålen i hånden ;o)

November 2011:

Har selv fundet på denne hat med en fin hvid rose, hatten er ikke helt som jeg ville havde haft den, men næsten :o)

November 2011:

Ville lave en lille mini elefant, Basse synes den skulle være i denne grønne farve, så det blev den ;o) den er 6 cm. Samtidig med jeg arbejdede på den ville han gerne prøve at hækle, det gik faktisk ret så godt, så håber han får lavet sin "fingermand" færdig lige pludselig :o)

Oktober 2011:

Og 2 mere ;o)

Oktober 2011:

Har fået lavet den sødeste mini hat i lyserød. Bamsen ligner næsten en blomst med den på ;o)

Oktober 2011:

Nr. 4, er samme opskrift som den hvide, denne lavede jeg ikke øjenlåg til, synes den var pænere uden, den er 7,5 cm.

Man kommer lidt til at tænke på Eiffel 65 - I'm blue når man ser denne blå mini bamse ;o)

Oktober 2011:

Så er man bidt af dette mini noget, gør nu ikke det helt vilde da de jo ikke rigtig fylder noget og kan pynte mange steder ;o) en lyse lilla var nr. 2, samme opskrift som den lilla, men lidt mindre.

Den hvide er en anden opskrift, den er 8 cm.

Oktober 2011:

Har travlt herinde for tiden, men får nørklet lidt ind imellem med hæklepind 1½, så det er småt.

Første mini bamse, den blev 6 cm lang.

Man får virkelig indtryk af hvor lille den er på dette billede synes jeg ;o)

Oktober 2011:

Jamen, havde også noget multi garn i blå, så hyggede mig et par aftner med også at lave sådan en her til "legekassen" ;o)

Den er 41 cm lang.

Oktober 2011:

Billederne taget så man kan se der er hale på ;o) samt billede så man kan se udtrykkene på dem alle 3.

Den til v. blev til en god venindes datter, den til h. blev til hendes andens datters datter ;o) Håber de 2 små piger bliver glade for at lege med dem :o)

Den i midten er herhjem til "legekassen" med ting der er lavet som kommende børnebørn engang kan lege med, man ved jo aldrig om man har tid - kan eller lyst til at lave sådan ting når børnebørnene engang først er til stede, så det er om at være lidt på forkant med legesagerne.

Den er 41 cm lang.

Oktober 2011:

Denne søde slaske kanin lavet og sendt over til mine forældre, så kan den ligge eller sidde og pynte på en af deres sofarygge ;o)

Samme aften som jeg havde fået den sendt af sted kom jeg i tanke om jeg havde glemt at give den hale o.O Så det bliver til jeg lige pludselig laver en ponpon og sender over, så må Mor lige binde den fast bag på ;o)

Den er 40 cm lang.

Oktober 2011:

Tror det her ender med et "kanin boom" ;o)

Denne lavet hvor den er hæklet med 2 tråde (multifarvet og hvid), ørene kun med en tråd, men løst så de føles bløde :o) Hæklet med en str. 6.

Den er 41 cm lang.

Oktober 2011:

Har fået hæklet den sødeste slaske kanin ;o) der er ikke fyld i arme eller ben, kun i de runde "hænder - fødder", så det er virkelig en meget slasket kanin ;o) Har husket en hale selvom man ikke kan se den på billederne ;oP

Den er 45 cm lang.

September 2011:

Hæklet i garn som hyggesokker også bliver lavet af, så denne bamse er ekstra dejlig blød :o)

Den blev 40 cm lang.

PS: 30º - liggetørre.

Stoffet i baggrunden er tiltænkt til udvendig på en større hundekurv hjem til, med lysebrun inden i, glæder mig til jeg lige pludselig skal havde den lavet til hundene :o)

September 2011:

Fandt på at lave et par terninger, bliver nok til en gave til en der ellers ikke virker til at mangle noget :o)

 

September 2011:

Havde mere lyseblå, så fik hæklet en bamse mere magen til den forrige ;o)

 

September 2011:

Bamsen har jeg hæklet til en venindes datter der snart nedkommer, håber hun bliver glad for den ret så bløde bamse og endnu bedre, at datteren med tiden vil synes det er en ret så dejlig krammebamse ;o)

Ville havde lavet den kun i det lyserøde, men efter at havde hæklet det hele samt hoved og lidt af kroppen kunne jeg se jeg ikke havde nok til hele kroppen, så hovedet - krop blev i den lyseblå, gør nu ikke noget, så kunne jeg komme til at sy et lille lyserødt hjerte på kroppen og sløjfe på hovedet hvilket jeg ellers ikke havde kunnet i den lyserøde that is ;o)

Den blev 29 cm lang.

PS: 30º - liggetørre.

September 2011:

Fik hæklet 2 små lemmings som nok kommer til at hænge i bilen ;o) Måtte sy håret på som var man i gang med et rya tæppe, da jeg ikke kunne hitte "hår" garn i den "rigtige" farve.

De blev 8,5 cm med "hår" ;o)

 

Juni 2011:

Fik også lavet en lille "ven" til "pige" musen ;o) han har lidt aflange øjne.

Måler 13,5 cm i højden.

Juni 2011:

Basse synes godt om den første mus, så han bestilte en, her er den jeg fluks fik nørklet til ham :o) denne har jeg syet så den fik runde øjne :o)

Den blev lidt større, da jeg lavede den med en lidt større hæklenål, den måler 15 cm i højden.

Juni 2011:

Har fået lavet en lille mus med skrå øjne, har selv fundet på armene og benene, så de var mere "musset" end dem i opskriften ;oP Synes det kunne være sødt med et forklæde, så måtte finde på at nørkle sådan et og selvfølgelig skulle den også have en lille sløjfe :o)

Måler 13,5 cm i højden.

Juni 2011:

Holder lige pause fra haven pga. manglende jord, ja og pause fra det tæppe jeg hækler på, det bliver jo lidt kedeligt når jeg slapper af kun at hækle firkanter og sy sammen ;o)

Fandt opskriften på et "Tusindben", fik hæklet hele kroppen, men den faldt egentlig ikke i min smag, synes den så lidt underlig ud, måske det var fordi det var andet garn end det der skulle bruges til opskriften, besluttede mig at lave en uden opskrift, ville have den med hovedet oven på plus små ben og en spids ende ;o) Synes den er blevet ret så sød ;o)

Måler 34 cm i længden.

Juni 2011:

En toilet rulle "hat" i "nisse rød" som gerne skulle skabe glæde hos den som den ender hos :o)

Maj 2011:

Har måtte tage en ufrivillig pause fra haven, da jeg kom til skade med mit ben, har derfor slappet af med at hækle dette skønne tæppe som jeg regner med bliver til en fødselsdags gave eller julegave :o)

Måler ca. 120 cm x 158 cm :o)Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster