Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

September 2011:

Tog en del fliser op, fik mere sand på - rettet af så jeg kunne lægge fliserne skrå op imod "klodsen", dagen efter i mere tørvejr fik jeg sat plastik rundt langs klodsen og støbt imellem fliser - klods, hev plastikken op dagen efter.

September 2011:

Så var der teamwork ;o) gemalen havde samlet en kasse den skulle bruges som støbeform til vores nyere dæksel, da det gamle var gået i stykker til vores septitank.

Han rørte beton op og skovlede det op i formen så jeg kunne viberere det, rette af og pudset så det blev jævnt, nu skal det bare hærde inden vi kan få det på plads :o) Var lige ved at glemme at få taget et "før" billede ;o)

August 2011:

Vi har rykket lidt rundt pga. ændringer på hjemmet som der bliver lavet indenfor, så nu står det sekskantet akvarie igen på mit skrivebord der nu står i stuen :o)

Har lavet anden opbygning i det med andre hul sten (det nyder ålene) og kun en træ rod af dem der havde været der i blev genbrugt.

Der er kommet lidt mere liv i det i form af 3 par Guppier :o) tror også det bliver til lidt Neon fisk en anden dag.

August 2011:

Har haft klippet hundene en gang mere siden april også nu her i August, Blis klippede jeg denne gang kortere på benene end jeg plejer, så hun fik sin bluse på til døgnet efter da hun frøs en smule. Næste gang klipper jeg det på benene i den længde som jeg plejer, for hun virkede noget "tøse fornærmet" i et par dage efter så det korte var nok ikke et hit ;o)

April 2011:

Tobi blev blev denne gang kun klippet imellem trædepuderne, rundt om poterne, under munden, lidt foran øjnene, Blis fik hele turen, Basse blev sommer klippet :o) Gemalen blev også sommer klippet :o) og Roffe blev klippet i maj :o)

Januar 2011:

Lidt Før og Efter billeder af Tobi der nu er nytrimmet - klippet.

Fandt ud af han er ret så kilden ;o) men det gik nu meget godt, han var rolig og nød det!

Det var meningen vi ville have haft ham som langhåret, men da han tit gør sig ren og får lavet mange små filt i sin meget kraftige pels som næsten ikke var til at opdage, så for ikke at skulle børste flere gange om dagen for at undgå der kom store filt hist og pist, så besluttede vi at nu skulle det være!

Han er meget glad for sit nye look og vi andre klager heller ikke ;o)

I forhold til hvordan jeg ordner Blis, så har Tobi fået klippet kortere pels på sine ben samt klippet pelsen på ørene, så de "falder" ind i "teddybear" looked, han skulle jo ikke se så feminin ud som hende ;oP Sjovt så "Mor" syg han er blevet efter jeg har nusset om ham ;o)

Januar 2011:

Synes det var længe siden jeg har sat akvarie billede ind, det har ellers stille og roligt ændret sig for hver gang jeg har ordnet det, hvilket sker jævnligt... Denne gang havde jeg alt oppe så det kunne blive renset, genbrugte ca. 1/2 delen af det gamle vand og resten nyt. Billede til v. er samme dag hvor der er kommet noget Evolution Happy-Life i for at fjerne kemikalier i vandet, dagen efter var vandet igen klart.Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster