Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2010:

Sluttede året af med at sy to mørkerøde plys tæpper sammen til et stort vinter - "jule" sengetæppe :o)

Ønsker alle et Godt Nytår :o)

December 2010:

Kunne ikke sætte Basse's bamse herind før han havde fået den jule aften. Som det ses på billedet blev han ret så glad for den ;o)

Ønsker alle en Glædelig Jul sammen med jeres kære :o)

December 2010:

Har brugt andet mønster til denne bamse, "malet" den lidt på pelsen rundt om øjnene med en permanent sort farve. Stoffet jeg har brugt fandt jeg i Jysk på tilbud, det var et tæppe i 100% Polyester, dejlig blødt :o) Bamsen er mere mørke rød end billederne viser.

December 2010:

Jeg kunne ikke undgå at skulle sy stof til inde i jakken, det fandt jeg ud af efter jeg havde haft den på første gang og min bluse derefter var fuld af lysegråt "uld"!

Nu er den helt færdig og kan endelig tages i brug hvilket jeg glæder mig til :o)

Fandt noget hvidt stof samt noget blomstrede stof fra et tyndere fleece tæppe jeg engang fandt billigt, tænkte det måtte kunne bruges til noget en dag, det kunne det så ;o)

Synes selv det hvide stof burde havde været anden farve, men havde ikke andet, og vigtigst er det at det virker som det skal også ses det jo ikke når jakken er på.

November 2010:

Samme mønster som forrig, men andet stof - sting i hovedet - poter, samt den har fået øjne.

Sjovt som den er meget anderledes end den blå bamse ;o)

November 2010:

Har haft noget bamse stof liggende i et par år, tænkte at jeg ville prøve at få noget ud af det, så fik lavet en blå bamse ;o)

Som den sidder der er den ca. 25 cm. høj, 27 cm. bred. Har syet arme - ben på med X sting.

November 2010:

Lavede en sølv rose af bånd med ståltråd i, gav den rød glimmerlim på kanten efter jeg havde syet den sammen.

Sådan en kan f.eks. pynte i en blomst, på en gave, en flaske eller andet, der er mange muligheder :o)

November 2010:

Hm Vi ser normalt ikke julesager fremme i hjemmet før i December mdr. men hvis man laver noget selv, så slipper man ikke for det imens billedet bliver taget ;o)

Skulle prøve at sy et bandana til Blis's halsbånd, så kan man sige "så er det prøvet" ;oP Basse kaldte den for en "hagesmæk" når den sad foran, den var mere "flippet" når den var i nakken og hundetegnet foran :o)

November 2010:

Min veninde var så sød at låne mig hendes flotte jakke så jeg kunne få lavet et mønster :o)

Købte engang en poncho med den tanke at den en dag kunne blive syet om til en jakke.

Det har været en svær opgave, at skulle lave mønsteret efter noget man ikke kunne skille fra hinanden, at lave ændringer så jeg kunne lave den uden ekstra stof indeni, samt at lave den mere smal forneden.

Poncho'en må være syet i en tid hvor man lavede tøj ordentligt ;o) det var hårdt at få den fra hinanden. Der var lige netop stof nok til jakken når jeg genbrugte lommerne fra poncho'en :o)

Øverste billeder er før - efter. Nederst er min færdige jakke og min venindes.

Er tilfreds med min nye jakke :o) Tak til min gode veninde, det var ikke gået uden dig ;o)

November 2010:

Har lavet mønster til dækken, og fik syet 2 stk. dækken ud af en rulams jakke, de er til mine forældres 2 tæver, så de kan holde varmen i vinter.

Blis er lige "prøvekluden", det nød hun ;o)

Skal have sprøjtet dem med noget så de bliver vandafvisende også sendt dem afsted, håber hundene bliver glade for dem :o)

November 2010:

Blis havde været lidt for hård ved sin "frø", så måtte sy hovedet fast igen, desværre "overlevede" den kun til et par dage efter, hun havde fået splittet tennisbolden godt og grundigt ad, så den ikke er til at lave igen. Måske finder jeg på at lave en ny "krop" til den når jeg har tiden.

Juni 2010:

Poten sad ikke så godt fast i syningerne efter vask, så måtte lige reparere med nogen sting.

Blis var vældig intresseret i den da jeg var færdig og satte den på gulvet ;o)

Fik ellers fjernet en del ukrudt i dag, senere på dagen fik Blis pludselig besøg af sin bror :oD De fik godt nok drønet noget rundt i haven, de legede fra start til slut, så de vil nok begge være ret kvæstet og sove godt i nat ;o)

Mens vejret stadigvæk er fino står det på have arbejde, så skønt at grillen igen er kommet i brug, det nyder vi alle :o)

Maj 2010:

Da tiden var ved at nærme sig til vi skulle hente vores lille nye "familiemedlem", købte vi en lækker hundepude, jeg lavede så selv en kant der passer rundt, så det bliver mere som en kurv. Nåede ikke at lave et betræk inden jeg måtte afsted til Sjælland, men kan jeg jo altid så'en lige pludselig (hvis jeg synes) nu jeg er hjemme igen ;o)

Fik klippet lidt hæk imens jeg var der, samt mine forældres 3 voksne hunde, de vil komme ind under diverse når jeg har fået lavet billederne.

Marts 2010:

Det blev så dagen efter ;o)

Fik lavet 3 puder :o) plus gardin holdere, mangler kun lige at få syet nogle ringe på dem, det bliver forhåbentlig en af de næste dage, når der er blevet købt nogen :o)

Marts 2010:

Basse ønskede sig nye gardiner, da han synes de andre han havde var til mindre børn, hvilket vi måtte give ham ret i ;o)

Vi var en dag heldige at Jysk bl.a. havde tilbud på 5 meter stof med Cars på, det var alletiders da han godt kan lide Cars ;o)

Så var det ellers bare at måle op, klippe til også at få dem syet, så de kunne komme op og hænge.

Han blev meget glad for dem, det var rart :oD Nød også at få syet lidt igen ;o)

Fik lidt stof til overs, måske der kan blive til et par puder til ham lige pludselig :o)

 

 Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster