Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

December 2010:

Har strikket en hue til Svigerfar som jule gave, har dog glemt at tage billede af den, så ups ;o) håber at få taget et senere....

Oktober 2010:

Har fået lavet flere huer ind imellem daglige gøremål :o) nummer 2 nederst fra højre er magen til den under dette billede, den lilla magen til den anden lilla lavet til mig selv. Er til familie medlemmer, her har min nevø sin på, de blev hver især glade for deres huer :o)

Oktober 2010:

Manden bestilte en i koks grå og sort, så fik lavet en til ham :o) selvfølgelig UDEN blomster på ;oP

Min ene bror fik en magen til denne :o) den anden fik en i brun og sort :o)

Oktober 2010:

Lavede en mere, denne gang i lilla og sort til mig selv tror jeg ;o)

Lavede en magen til som min Mor fik :o)

Oktober 2010:

Har lavet en hue mere på samme måde som jeg fandt på at lave Basse's, denne er bare længere så der kunne komme et ombuk, hæklede 2 blomster og syede på højre side af huen, det ser sødt – feminint ud med de små blomster uden at være for meget, jeg er tilfreds med resultatet, den bliver til en gave :o)

Svigermor fik den i fødselsdags gave :o)

September 2010:

Strikkede en bluse til Basse, han havde bestilt en der lignede den jeg lavede til ham da han var mindre, han fik også en hue :o) (egne påfund). Han er så glad for det, har kun haft det på 1 gang i skolen, så fortalte han at det ville han ikke igen for tænk om der skete noget med blusen når han var udenfor og lege ;o) så han vil ha den som pæn brug, huen bruger han dog daglig ;o)

Senere fik jeg strikket mig selv en ny bluse :o) Denne gang efter opskrift, har dog lavet mit eget mønster i det hvide, da jeg ikke lige følte for "Rudolf" med rød næse hele vejen rundt på bærestykket ;oP Var slet ikke tilfreds med den lige da jeg var blevet færdig o.O men efter vask "ændrede" den sig til det bedre ;o)

Roffe er fotografen ;o)

Januar 2010:

Så er det blå sjal færdigt :o) Desværre bruger min gode veninde ikke sjal = til salg ;o) 50% Mohair 35% Uld 15% Acryl Vask ved 30º.

Har ordnet akvarie på skrivebordet i dag, det var da lige før jeg tog livet af de stakkels fisk :o/ jeg tænkte ikke over vandet var temmelig koldt ved vandskifte, hurtigt ekstra varmelegme i og de ser ud til at klare det.. puha ;o)

Det næste er det store akvarie. Vi skal samtidig havde alle vores unger op, så vi kun har de voksne tilbage. Dvs. vi beholder et par enkelte unger, så vores hunner ikke føler sig jagtet hele tiden af hannerne :o)

Januar 2010:

Har nu endelig fået brugt det sidste garn der blev købt i sin tid samtidig med det blå fra Lidl. Strikkede den som jeg strikkede den blå, men synes jeg strikkede en smule strammere (målene var lidt mindre), dette synes jeg dog ikke gjorde spor andet end ved ærmerne, fandt derfor på at hækle 3 runder med mønster i starten af ærmerne for at forlænge dem, man kan ikke se mønstret på billedet, men det blev faktisk ret godt :o)

Har noget blåt garn liggende, tænker at lave et sjal (har plan med det), skal desuden også havde malet et billede der skal til sjælland, forventer det bliver ud fra en tegning Roffe lige har lavet af en "fighter" pingvin, den er sej ;o)

Vi går og skranter for tiden, så tingene sker lidt i "slow motion", men heller det end slet ikke være i stand til at foretage sig noget ;o)Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster