Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2010:

Har hæklet 2 små runde duge som blev til en af julegaverne til Olde, men glemt at tage billeder af dem, så håber at få taget et senere ;o)

Juli 2010:

Hæklede dem egentlig da jeg var ved mine forældre i maj, hæklede dem til brug under 2 høje fyrfadsstager, men har ikke kunne sætte dem på siden før nu, da de var en gave bl.a. sammen med hjerte malerierne.

Juli 2010:

Hæklede også en mini, den mangler kun ansigtet for at være helt færdig, den er 18 cm.

Har selv fundet på tøj / sko, har lavet det så det blev samlet på dukken og derefter syet fast, så hvis det trænger til vask, ja så må dukken også en tur i maskinen ;o)

Det hele er hæklet / strikket i bomuld, håret er acryl garn.

Juni 2010:

Skulle prøve om jeg kunne lave sådan en dukke, den er 25 cm.

Der står ikke et barn og "tripper" for at lege med den, så det haster ikke endnu med tøj / ansigt ;oP

Det hele er hæklet i bomuld, håret er acryl garn.

Juni 2010:

Basse mente jeg også skulle "brodere" Blis på hendes, så det ordnede jeg fluks.... og når nu Arthur har fået 2, jamen så skulle Blis da også ;o)

Hov jeg pillede da øjne syningerne op på den brune også syede jeg nye med sort, synes ikke de var så synlige før, men det er de bestemt nu, tror dog Blis er lidt ligeglad med hvad farve de havde, men man må jo også gerne selv synes det ser pænt ud selvom det er hundens legetøj ;oP

Dejligt lige at nørkle et "kanin boom", så der blev lidt pause fra have arbejdet ;o)

Juni 2010:

Fik lavet en mere til Arthur, så kan han ha en hjemme og en i sin hunde taske ;o)

Juni 2010:

Blis er så glad for sin bamse, så jeg lavede også en til hendes bror Arthur, håber han bliver lige så glad for den :o)

Juni 2010:

Selvom der er masser andet lige for tiden fik jeg lidt tid til at nørkle lidt ;o) har fået hæklet en lille kanin i bomuld til vores hund Blis, da hun er ret så glad for at lege med legesager som hun kan "ruske" ;o) Her er hun på vej til at lægge den i sin kurv.

April 2010:

Har en grå-hvid bluse jeg næsten fik strikket færdig i feb. er dog stadigvæk ikke blevet færdig med den, har vist set mig "gal" på den ;o) Så da den ikke lige bliver færdig forløbig, så har jeg fået hæklet en cardigan, ændrede lidt på opskriften hist og pist.

Havde ikke lyst til den blev ensfarvet, så brugte 2 farver for at skabe mere liv i den :o)

Mangler kun 6 knapper, så vil den være helt færdig :o)

 

April 2010:

De 3 øverste er til min Mor :o)

De 3 gule er kommet til Tyskland :o)

De 3 lyse er til vores hjem.

Skal ha luret efter noget garn i en mørkere rød og måske i en mørkere grøn, så Basse kan få lidt flere end den første gule også den i mørk blå som jeg ikke har fået herind endnu :o)

En sommerfugl måler ca. 6 cm x 4,5 cm.

 

April 2010:

Det lykkes ;o) sådan her kom den til at se ud, har også lavet en i blå (Til Basse) har bare ikke fået taget billede af den endnu. Synes den er blevet meget fin, den type vil man godt kunne ha hængende og pynte ;o)

April 2010:

Fandt en opskrift på en sommerfugl man kan hænge op, lavede lidt ændringer da den ikke havde så meget "form" samt "krop", men synes denne type blev for "tung" pga. den bliver hæklet så man laver ombuk og derved bliver "dobbelt". Jeg forsøgte derefter at lave en model selv, der var mere let.

April 2010:

Synes de små sommerfugle var ret så søde, så lavede også en lille en til stuen :o)

April 2010:

Basse så jeg havde en opskrift på nogle små pynte sommerfugle, dem ville han gerne ha nogle af til at pynte ved hans planter :o)

Måtte flytte rundt på "cyklen" og tage jeg ved ikke hvor mange billeder, de blev hele tiden forkerte (for mørke, for lyse), men her i det ene stue skab lykkes det at få et ordentlig billede ;o)

Marts 2010:

Vi har flere gange været kørt hjemmefra for at købe et tæppe til Roffe, men forgæves :o/

Så jeg tænkte ..oO(Så laver jeg et)

Det var hårdt, har klippet 1cm bred "tråd" ud af det stof som jeg fik af Svigerforældrene (Tak :o) ) hæklet det med p.8, havde ingen opskrift, så måtte bare i "krig". Det endte med at blive 112cm i diameter, så det er pænt stort :o)

Håber Roffe bliver glad for at få det op på værelset også selv om det kun er midlertidigt, for han ønsker sig et stort tæppe i sort/rød. Senere kan det få plads i soveværelset :o)

Marts 2010:

Her er resultatet af det betræk jeg har lavet til vores midlertidige toilet bræt :o)

Ved godt det ikke vises fra den "rigtige" vinkel, men skulle det ha været sat ind anderledes, så fyldte det for meget efter min mening, så du må smide hovedet på din højre skulder og kigge på billedet, hvis du vil se det fra den "rigtige" vinkel ;o)

Marts 2010:

Vi blev træt af vores gamle bræt, så vi købte et billigt et (midlertidig, da vi ønsker et i mørkt træ = dyrt :o/ ), tænkte jeg måske kunne pynte det med et hæklet betræk.

Fandt en stor tyk nøgle i lyserød og ville forsøge i den farve, så denne her er ikke til os selv ;o)

Februar 2010:

Har haft travlt med at lægge noget gulv osv. men fik dog også tid til at nørkle med denne her (magen til den blå), havde ide om at den ville se godt ud her hvor den hænger :o)

Brugte som skrevet tidligere en anden skål end den som den blå hat er vist med, den jeg brugte var noget mindre i højden og passede bedre :o)

De er hygsomme at lave, nyder bare ikke at stive dem af, samt at skulle vente på de er tørre, den skulle jo helst ha kunnet være sat op på væggen så snart jeg havde sluppet hækle nålen ;oP

Man kan så pynte med noget bånd - sløjfe, kan godt være de får det lige pludselig ;o)

Jeg valgte at vise hvordan det ser ud i "helhed" med hatten på væggen, for der er jo billede af denne tæt på, bare i blå ;o)

Februar 2010:

Denne måtte også prøves ;o) Den er lidt mindre, nu også for at jeg har lavet den med mindre nål end den første hat.

Sød er den, men har en ide om at den vil passe meget bedre hos nogle andre (stil), så den bliver nok til en gave en dag ;o)

Februar 2010:

Fandt engelske opskrift på nogle hatte, så det måtte jeg jo prøve om jeg kunne lave en ;o)

Forsøgte mig i denne farve før end jeg ville tage "hul" på det cremfarvet garn.

Syntes den blev vældig fin, på billedet har jeg ikke stivet den af endnu, men blot sat hatten oven på en plastik skål, så man kunne se hvordan den kan se ud, har dog brugt anden plastik skål til at stive af oven på.

Februar 2010:

Har fået lavet nogle bogmærker, nu mest fordi manden snart har fødselsdag og ønsker sig et, så regner med han får et af dem her ;o)

Er ellers i gang med at strikke en bluse der har været lidt besværlig, men håber at blive færdig med den lige pludselig :o)

Vi har rykket lidt om på nogle ting, for at få plads til noget der nok kommer herind en dag, når jeg har fået tid til at sætte det i stand ;oP og vejret er til det, lige for tiden er det jo ret så koldt, så det begrænser hvad man kan lave :o/Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster