Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2012

:: 2010

:: 2009

November 2010:

Er der noget bedre end råhygge når man har dag... det mener jeg ikke ;o)

Fra V. et maleri Basse har lavet til sig selv (han kiggede lidt efter Roffe), det andet har han lavet til Olde (gave), han har kaldt begge billeder for "Sød", det sorte er Roffes som har kaldt sit for"Humør skifte" i det der er et koldt hjerte, et mindre koldt og et varmt, det sidste er mit (tiltænkt som en gave), blev kaldt for "Sweet home". Begge Basses og mit maleri fik lidt glimmerlim og påsat glimmer hist og pist, som vi synes gav en ret nice effekt på malerierne!

Har haft en god dag sammen med familien :o) Rigtig dejligt at Basse havde det lidt bedre i dag så han kunne deltage i hyggen :o) Den bedre halvdel lavede lagkage imens vi andre malede, senere lavede han en rigtig god aftensmad ;o) Flødekartofler - vildtmarineret kalvesteg - grønsager svitset i honning.

Juli 2010:

En anledning gjorde at jeg fik malet disse 2 billeder som gave :o) i de store hjerter kan parret skrive deres navn i hinandens hjerter ;o)

Tog billeder af 2 muligheder på hvordan man f.eks. kan placere dem i forhold til hinanden, man kan vel også hænge dem lidt forskudt af hinanden :o)

Håber de falder i deres smag :oD Synes det var svært at hitte på noget, men "Tro, Håb og Kærlighed" må siges at passe til deres dag ;o)

Stort Tillykke med dagen!! :o)

Januar 2010:

Har malet en åkande mere, den er noget anderledes end den første, men kan også ret godt lide denne her :o)

Skolen er nu åben igen, men der er stadigvæk koldt, så brændeovnen skal holdes igang hele døgnet, der er det godt man har noget nørkleri at tage sig til i de stille timer :o)

Januar 2010:

Jeg tror ikke jeg maler denne blomst igen, damn det var svært og tog meget lang tid, men flot er den blevet :oD igen blomster fra vores have.

Dette pynter nu i hjemmet hos min Mor :o)

Malerierne har nu fået et menu punkt i toppen.

Januar 2010:

Wow det blev meget flottere end jeg havde regnet med o.O Jeg er Meget tilfreds med dette maleri :oD også er det faktisk blomster fra et foto (klippet til) fra vores egen have :o)

Holder meget af disse blomster, kan bare aldrig huske hvad de hedder :o/ ca. 17 timers arbejde, kan slet ikke lade være med at kigge på det, så flot ;o)

Obs:Skulle være liljer.Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster