Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2010:

Så er Blis blevet trimmet / klippet og fået ordnet negle :o) Så har fået sat en masse før og efter billeder sammen, så man kan se hvor meget forskel der er ;o)

Har haft trukket det lidt da vi ventede på Bonnie skulle få et bestemt dækken hjem i en mindre størrelse end det de havde liggende.

Hun virker dog ikke til at fryse, men det er nu heller ikke så koldt udenfor i dag...

Kan virkelig mærke det har "givet pote" at have haft hende på bordet jævnligt fra start vi kom hjem med hende, hun er så dejlig nem at have med at gøre og nyder det i fulde drag at blive nusset om :o) også er det blevet noget nemmere med Oster trimmeren, den er bare så god :o) køre igennem pelsen som var det smør!

 

December 2010:

I år har Basse hjulpet mig med at lave juledekorationen, så den er blevet ret "livlig", men super flot ;o)

Sidste år fik vi købt et lys net til ret billige penge, det nyder vi (og forhåbentlig også naboen) godt af i år ;o)

Er desværre gået hen og blevet syg, så får nok ikke lavet ret meget kreativt de næste dage.

Oktober 2010:

Imens vi var fik vi følgende lavet: jeg lagde de sidste fliser, brækket et gulv op og lagt nyt i gangen. Imens satte min bedre halvdel loft op i soveværelset samt i gangen. Den store søn fik 3 paller briketter ind i skuret, han fik lidt hjælp af sin lillebror, fætteren og mig når jeg var ude og få lidt luft :o) Vi var tilfredse med det vi fik nået, blev dog ret kvæstet i min ryg :o/

Oktober 2010:

I efterårsferien fik jeg klippet Anton, trimmet/klippet Lullu og drægtige Funny med Oster trimmeren, de 2 tøser fik trimmet kroppen 4mm. Var glædeligt overrasket over de slet ikke reagerede negativt på det var med trimmer :o) Havde ellers sørget for at købe en skærm hvis de havde snappet ud efter en ;o) Fik klippet i en busk, da den fyldte for meget ind mod huset, så min Mor kan gå ugenerede forbi den og hente brænde i skuret ;o)

Oktober 2010:

"Stjæler" lige med "arme og ben" disse billeder fra den store søn, for ups, jeg havde helt glemt at få taget billede af ham efter jeg havde klippet ham, gør nu ikke så meget for han er kanon til selv at tage billeder ;o) Et før og efter billede :o)

Har haft travlhed inden efterårsferien, fået vasket alt tøj (på nær det i vores klædeskab). Vi har rykket lidt rundt, så en del ting står mere praktisk.

September 2010:

Så var det igen tid til at Blis blev trimmet/klippet, denne gang blev det kun 6mm på kroppen, den "almindelige" klipper holdte ikke til mere end 2 gange, så vi må kigge os om efter en rigtig hundetrimmer, en Oster :o)

September 2010:

Har fået malet en del lister..

September 2010:

Fik malet hegn / vinduer / hoveddør i sidste måned, men vi synes de trængte til en omgang uden farve i, så vi måtte få fat i noget olie maling.

Basse snupper et billede af mig der er igang med at male nummer 2 stuevindue ;o) nåede også soveværelses vinduet, men så var det altså også så mørkt at jeg ikke nåede mere.

Er ellers igang med at Nørkle!!! Det har jeg savnet ;oP

Basse har bestilt en bluse magen til den jeg lavede da han var ca. 3 år, desværre kunne jeg ikke få fat i den lyseblå, så det blev til en grå i stedet ;o) Han glæder sig til han kan få taget den i brug :o) Den kommer ind under Strikket når jeg er færdig.

Juli 2010:

Et før og efter billede af Blis som jeg har trimmet/klippet, det blev 9mm på kroppen :o) Hun er ca. 3½ måned nu :o) Man kan se flere billeder osv. på Blis's hjemmeside :o)

Maj 2010:

Så blev det Basses tur til at blive klippet, han fjollede lidt da vi skulle tage billeder, men det skal der også være plads til ;o)

Den næste må være manden, han trænger godt nok ;oP

Maj 2010:

Mine forældres han hund Anton (½ shih tzu ½ Calvalier), halen, fanerne, brystet, poter og øre blev klippet. Han har så sød en måde at sidde på, håber lidt vores Blis vil få det efter ham ;o)

Anton og Lullu er lige blevet forældre til 4 hvalpe :o) skulle blive 8 uger den 21 juli.

Maj 2010:

Mine forældres hun hund Funny (Shih Tzu) der lige har haft hvalpe. Igen billederne til v. er før billeder, til h. er efter.

Det pyntede også på hende :o) Lige før man skulle sætte billeder ind af hvordan den hundefrisør havde "skamferet" hende sidst hun blev klippet :o( det var så synd for hende, halen (gemt imellem benene) var næsten skaldet som resten af kroppen, øjnene kneb hun sammen hvis hun kiggede på de "gamle", men tilfreds nu er hun :o)

Maj 2010:

Mine forældres gravide hund Lullu (blanding). Billederne til v. er før billeder, til h. er efter ;o)

Jeg blev noget overrasket over hvor fin hun blev, har aldrig forestillet mig hun ville være så pæn uden sin lange pels :o) Hun var selv meget tilfreds med resultatet, "steppede" (med halen højt) lige så stolt foran de andre hunde, det var rart at se, for da hun sidst blev klippet var det hos en hundefrisør, der var hun og mine forældre IKKE glade for resultatet.

Maj 2010:

Håret er blevet lidt længere og nu ønskede han at få sit hår farvet, første billede tog jeg herhjemme, de andre har han selv taget på skolen :o) han er en "Ørn" til at tage gode billeder :o)

Marts 2010:

Sidst jeg klippede Roffe blev det sådan her, efter hans egne anvisninger om hvordan ;o) Hans ven fra efterskolen har sat hans hår og taget billederne, det er han god til :o)

Januar 2010:

Hvem sagde "Grønne fingre"? naaa det har jeg ikke ;o) men noget må jo gøres engang imellem, så i dag har jeg flyttet / splittet nogle op / fordelt planter rundt i nogle forskellige krukker, samt nogle har fået nyt jord. Her ses den i stuevinduet, og en af de mørke fra køkkenvinduet.

Håber vi kan få fat i nogle ravpluks samt skruer i morgen, så mine malerier kommer op på væggen over skrivebordet, vi skal jo gerne kunne nyde dem ;o)



Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster