Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2009:

Den bette her mente transport tasken til vores chihuahua var noget stor og ikke varm nok, så jeg fandt på at lave en ny til hende.

Søgte på nettet og fandt nogle billeder af nogen transport tasker så jeg fik noget inspiration. Har brugt noget "indmad" fra et vattæppe, noget skumgummi (så tasken ville blive dejlig lun), lidt cremfarvet stof og cowboy stof fra en gammel nederdel / samt bukser. Lavede selv noget "net", da jeg ikke havde noget liggende, og ikke ville spilde penge på en masse når der kun skulle bruges en lille smule. Målene på tasken blev ca. h 25, b 30, d 20 og hun har masser af plads inden i den ;o)

Blev færdig med den til den 24 :o) så blev den vasket og hængt til tørre. Hov der er også et stykke plade i bunden (for at stive bunden af) ind imellem nogle stykker stof, skar pladen ud af en gammel plastik værktøjs kuffert der ikke blev brugt mere.

Ønsker alle en Glædelig Jul samt et Godt Nyt År :o)

December 2009:

Har i nogen tid haft dette nye fleece tæppe liggende og tænkte at nu skulle det laves i mindre stykker. Basse tog et billede hvor jeg er igang med at klippe i det. Pillede kanten op og syede ny kant, det tog en "krig", så kan godt være jeg syr de andre 3 i hånden ;o)

December 2009:

Så blev det endelig bagedag :o) Vi måtte dog rykke den fra lørdag til søndag pga. sygdom, men nøj hvor vi hyggede med bagningen ;o)

Billeder af den lille fætter og Basse der fik lavet en del småkager, de var ret så gode til det :o) Vi andre trillede pebernødder, og lavede engelsk chokoknas.

Kurven havde jeg lavet natten fra onsdag til torsdag hvor jeg vågede over Basse der var blevet syg. Syede knapperne på her til morgen, da jeg de andre dage ikke havde kunnet finde ud af hvad jeg ville med de "flapper" der pegede op ad, men nu ser den altså sådan her ud ;o)

Kurven kan også bruges til indpakket slik, så den bliver jo nok vellidt ;o)

December 2009:

Godt man kan sy lidt når man kommer til at ødelægge et par helt nye bukser o.O

Har også fået lappet en hel pose fuld tøj, det var rart at få det gjort, så det nu igen kan bruges :o)

Oktober 2009:

Svigerforældrene havde spurgt om jeg ville sy nogle pudebetræk til nogle lange puder de havde købt til deres campingvogn, så jeg fik puder / rigeligt stof med hjem og dette er så resultatet :o) rest stoffet måtte jeg beholde, så det kommer der jo nok også noget ud af lige pludselig ;o)

September 2009:

Det har desværre regnet hele dagen, så ud kom jeg ikke, men lappet lidt tøj fik jeg i stedet.. Her er nogen af den store søns bukser, sjovt som de altid går i stykker for neden.. nu kan de holde lidt endnu, måske som arbejds bukser på efterskolen, hvis han ikke finder dem så "smarte" mere ;o) og hækken.. jammen den løber jo ingen steder ;oP håber dog på godt vejr i morgen, så jeg kan komme ud og fortsætte med den, samt få noget vasketøj ud og tørre :o)

September 2009:

Puden er færdig, glæder mig til at høre hvad han siger til den ;o) han så den kun med det lyse stof inden han tog på efterskolen.

Nu er der kun lidt tøj jeg skal ha syet i hist og pist i syningerne. Så håber man forhåbentlig får tid til at kunne komme videre med andet ;o)

August 2009:

Ups den store søn så lige en gade drengs kasket, så på'en igen med maskinen. Den viste sig dog at være lidt lille, så den blev til en overraskelse til lillebror da han kom hjem fra Camping sammen med Farfar og Farmor, fik foreviget lidt sjov på billeder af begge ;o)

Juli 2009:

Da der ikke var taske til min søns nye Kamera, ville han gerne jeg lavede en "unik" til ham, mønstret er taget fra en taske til et lidt større kamera, så målene har jeg regnet mig frem til. Det kan være "farligt" at lave noget til ungerne som de bliver glade for, han har nu "bestilt" en pude, der meget gerne må blive lige så blød som kamera tasken, det må jeg kigge på en dag jeg får tid til det :o)

Juni 2009:

Lavede også lige en til vores eget hjem, for de pynter da ;o) Havde ikke noget bånd, så hæklede et selv.

Juni 2009:

Har haft mønster længe på denne pyntedukke, fik lyst til at lave en til min ældste datter da jeg pludselig stødte på nogle gamle stof rester.

Benene er en rest fra engang jeg syede gardiner til hendes værelse, kjolen er en rest fra engang jeg syede hende et par kjoler, båndet var en endnu ældre rest fra jeg syede et par kjoler med bærestykke og bånd allevegne på den da hun ikke var ret gammel ;o)

"Legede" lidt med ideen om jeg skulle give den ansigt eller ikke... Det blev til ikke fordi : Det er ikke det ydre der tæller, men det indre" ;o)

Giver hende den når hun har født, blomster visner jo ;o)

Juni 2009:

Ville lave en bamse til det kommende barnebarn, men havde ikke noget "bamsestof", så brugte lige hvad der var "ved hånden". Synes ikke den blev så "bamset", men mere en Mongoose (Desmerdyr). Strikkede et halstørklæde og broderede hjerter på.... Børnene her er helt syg med den ;o) nå okay, nok mest den lille, men den store synes også den er ret "cool" :o)

Arme - ben og hoved kan drejes, tænkte man altid kunne give et par sting hvis det var....Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster