Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

December 2009:

Fandt lidt lilla garn og fik lavet et sjal :o) for en gang skyld ligner det at kameraet har fanget farven ;oP

Har fået nogle ting op på væggene andet sted end de hang før vi flyttede lidt rundt på stuen, rart de er kommet op hvor de skal være :o)

Vi skal ha planlagt lørdag i næste weekend mht. indkøb til vores julebag, småkagerne og pebernødderne ser vi altid frem til at skulle ha / lave i jule måneden :o) I år henter vi børnenes lille fætter på 3 år, det vil han nok synes er spændende, også det at få nogen med hjem til tvillingerne / forældrene ;o)

November 2009:

Dette er så "Grønært" ;o) Mest strikket, men hæklede en kasket til ham, da den bette synes han skulle ha sådan en ;o)

Havde en opskrift fra nettet (engelsk) som jeg gik ud fra, samt en lap på lap tegning som jeg også gik ud fra, lavede lidt om hist og pist (typisk) ;oP

Hvis man ikke lavede den helt rund, men flad fra siden, så var det en M&M's ;o)

Forsøger nok at tage et bedre billede en anden dag, når der er strøm på kameraet igen ;o)

November 2009:

Har lavet en lille julestrømpe mere.

Synes det er utroligt at kameraet ikke kan fange den rigtige farve :o/ måske det kan lade sig gøre til jul når de hænger på træet? Jeg håber det kan ;o)

November 2009:

En lille fætter har 3 års fødselsdag, så fik strikket en ca. 60 cm slange til ham :o)

Kunne ikke lide det orginale hovede, lavede derfor om på det så jeg synes det passede til kroppen på den ;o)

November 2009:

Forsøgte at tage billede der viser den røde farve rigtigt, men det lykkes ikke :o/så fandt på at sætte disse 2 sammen, så man kan se at selvom det er samme strømper, så er farverne ikke ens. De er i en varm rød farve!

Søde blev de :o) vi er ret sikre på de kommer til at pynte på træet ;o)

Den bette her bestilte lige en strikkede sok til hans trold der sidder på en lampegynge i nattøj og "gynger" ;o) så fik lavet en til ham, men har ikke billede af den endnu, der kommer billede lige pludselig herinde. Opdagede at trolden trænger til at få sit nattøj vasket ;oP

November 2009:

Havde ikke nok af det blå, så jeg mixede noget sort garn ind i denne taske, synes godt om resultatet :o)

Det er denne form på billedet som ønskes, så når jeg har tid får jeg syet noget stof til indvendigt.

Oktober 2009:

Lavede om på pind nummer og opskriften, så jeg fik lavet en større taske i brun. Denne størrelse kræver stof indvendig (efter min mening), for at holde form. Billedet er taget hvor den ligger flat på et bord.

 

Laver nyere billeder når jeg en dag får syet stof indvendigt, så man ser taskerne helt færdige og i de rigtige farver. Denne taske er i en mørkere brun der har en varm glød, kan man næppe sige om billedet ;o)

Oktober 2009:

Lavede denne sorte taske, den blev fin, men for lille efter min mening. Skal ha sat knapperne fast, ellers er den som den skal være :o)

September 2009:

Fik fat i noget garn i Lidl.

Der stod egentlig på garnet at det var til halstørklæder, men jeg fik en dejlig varm / blød sweeter ud af det ;o)

Forventer at få opdateret på Diverse, så snart jeg kan få taget nogle ordentlige billeder af akvariet der står på sybordet. Blev nød til at tømme akvariet for alt den anden dag også rengøre det samt sten osv. også få det sat op igen, men helt anderledes og uden den store plante der havde været deri, ved ikke helt hvad gik galt for den plante o.O men ud røg den.

Den yngste søn glædede sig til at komme hjem fra skole, så han kunne se hvordan det var kommet til at se ud. Han syntes det var blevet rigtigt flot og at fiskene virkede "gladere" for deres nye omgivelser, det kunne jeg kun give ham ret i ;o)

September 2009:

Puha ;o) det var så et i brunt. Har nok garn til at lave et mere i blå, så det skulle gerne snart være færdigt, men sætter ikke billede ind af det, da der jo i forvejen er det første jeg lavede. Det er egentlig et sjal, men kan sagtens bruges som tørklæde ;o) Det andet blå blev givet til en god veninde i nærheden ;o)

Jeg har fået optaget nogle nye film med vores fisk. Manden har redigeret og lagt dem op, så de kan ses her: http://akvarie.zentasoft.dk - vælg sprog - video Enjoy ;o)

Efterårsferien 2010 fik min svigerinde dette sjal sammen med en hue jeg havde lavet til hende :o)

September 2009:

Denne bliver nok til en fødselsdags gave eller julegave ;o) (Svigermor fik det i fødselsdags gave) det er strikket med hæklet kant.

Det går ellers godt mht."fiske flytningen", ungerne nyder at ha fået mere plads.

I mandags (da vi flyttede fiske unger + gav nogle væk til en bekendt) rensede jeg en plante på en sten, synes jeg kiggede den godt efter, men.. pludselig råber manden fra køkkenet, at der var en unge i vasken, (en der har overlevet sammen med de store fisk siden den slap ud af moderens mund) hurtigt får han den op og ind til akvariet, desværre lidt påstyr for ingenting, det var IKKE den lille fisks dag, den blev pludselig "forvandlet" til en "dessert" for en af de store fisk ;o)

September 2009:

Ups ingen tekst her endnu ;o) men nu (den 18 September) kommer her tekst på hvem der skal ha det første sjal ;o)

Stort Tillykke med de 60 år Mor / Mormor / SvigerMor :o) Dagen starter ud med flot morgen vejr, håber det holder hele dagen, så det kan være med til at du vil få en rigtig dejlig dag :o) Håber du vil få glæde af sjalet og den lille nålepude. Håber vi snart kan ses igen :o)

Mange ønsker om mange flere gode år til dig ønskes du af

Din Datter / SvigerSøn og de 2 børnebørn her.

PS: 30º - halv vand - hurtig vask ;oP nålepuden kan klare 40º

September 2009:

Det hele er ikke hæk ;o) har om aftnen siddet og nørklet på denne her som nu er færdig, har lavet den til vores mindste søn :o)

I går var der ikke tid til så meget hæk, det store akvarie blev gjort rent indeni - pumpen renset - "støvsugede" sandet og stort vandskifte :o) I dag skal vi ha fanget ungerne i de små akvarier og flyttet dem til det store, da vi pt. ikke har tiden til at holde de små akvarier :o/

August 2009:

Fandt denne skønne krabbe, desværre en engelsk opskrift. Godt man har en søn der er kvik og nævner "Google Mor" mht. at få det oversat ;o) så igang kom jeg, mangler dog stadigvæk sorte perler til øjne og en broderet mund. Den har nu plads oven på vores store akvarie :o)

Juni 2009:

Strikkede 4 par sokker, tiltænkt barnebarnet.

Juni 2009:

Strikkede denne sweeter i starten af året, men har først fornylig fundet nogle knapper der passede til den, så den er først lige blevet helt færdig. Den er ikke lavet efter opskrift men efter målene på en flees bluse.Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster