Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2009

:: 2008

Oktober 2009:

Har fået givet en ny krydderi hylde 2 gange nød, så nu skal den bare tørre og op og hænge. Har fået savet noget mere hæk, men ikke nok til et billede, ved ikke om jeg bliver helt færdig med hækken i år, for der er også andre ting der skal laves, men må jo bare klø på med det forskellige ;o)

August 2009:

Så blev den endelig lavet færdig, det tog sin tid, men var det værd synes jeg ;o) nu havde den også stået længe nok (Mange år) før end jeg synes jeg havde "gå på mod" til at sætte den i stand.

Det ene armlæn havde en skade, det blev limet godt sammen. En masse mellemslibninger - 3 lag maling - nyt sæde og skumgummi samt stof, også selvfølgelig så mange "pynte søm" at jeg ikke vil tælle dem ;oP Sværest var ryggen, da den blev lavet i flere "lag".

Fjedrene fik noget der opløser rust samt smøre på samme tid, så de blev fine brune at se på.

Marts 2009:

Skar ny hynde ud af skumgummi, syede betræk til den, hæklede bånd til enderne, samt til kurvene så det matchede, flot blev den i forhold til før, der var den ret kedelig og med en meget tynd hynde. Havde malet bænken af flere gange med mellem slibninger i Feb. samt nogle nye indkøbte dørkarme, der er et billede ikke så intressant, en dørkarm er en dørkarm ;o)

Januar 2009:

Fik efter lidt "tilløb" savet hul i skænken til håndvasken på badeværelset, men inden måtte jeg skrue nogle lægter på hist og pist for at støtte bordpladen ordentlig, da mellemrums pladerne indeni skænken ikke gik helt op, og det ville jo ikke se så pænt ud om vasken blev mere sænket ned i skænken end på billedet ;oP

Det er småt med penge for tiden, så vi kan kun lave små reperationer diverse steder og ellers ting der ikke koster alverden eller bare "nørklerier", håber dog snart vi kan komme igang igen, det gik jo lige så godt og vi glæder os ret meget til badeværelset er færdigt :o)

Januar 2009:

Hm der stod lidt plade, mon man kunne få noget ud af det, jo sørme ;o) Fik også lavet en hynde fyldt med flamingo kugler, og lavet betræk til puden, har dog ikke lige et billede af det....

 


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster