Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

September 2009:

Hov nu begynder man jo at kunne skimte der også er andre huse omkring os ;oP Er ellers nået til et rigtig kedeligt område på hækken, damn der er mange brændnælder :o/ Vil mene jeg stadigvæk har en 8-10 meter tilbage indtil jeg når hjørnet i haven. Er ved at være Meget træt af hækken, glæder mig til det er overstået, så jeg kan komme videre med andet arbejde der venter :o)

September 2009:

Synes der manglede lidt billeder fra denne vinkel, så her er der 2 stk. ;o)

September 2009:

Stemnings billede ;o) af et Flot piletræ!Tog det her til aften før jeg sluttede med at arbejde på hækken. Manden har slået græs i dag, ser så flot ud når det lige er blevet gjort :o) Jeg fik kørt plæneklipperen over noget af et område vi har med en masse brændnæller, vi har en tank i nærheden af hækken, hvor der er et jernlåg på (og nogle store flisesten), derfor har vi de andre år ladet brændnællerne stå, så vi var helt sikre på at den bette ikke kom i nærheden af den, men nu bliver jeg nød til at kunne komme til hækken, så væk må de.

September 2009:

Nederste billede fra Lørdag aften, stammerne var blevet "skrallet" for mindre grene så langt op jeg kunne nå. Søndag var jeg også ude og save. Mandag regnede det hele dagen, så fik syet noget af ungernes tøj, samt Manden og jeg fik hængt hyldeværk op til ringbind.

Øverste billede er Tirsdag hvor det igen blev arbejdet en del på hækken, skønt at manden (hver gang der lå en ordentlig bunke) kom ud og hjalp med at få det afsavet over i bagerste hjørne af haven . Vil mene der er lidt over halvdelen tilbage endnu, så det tager en del dage endnu før end jeg er helt færdig med hækken... men er ret sikker på at vi bliver glade for at der nu kan komme mere lys ind i haven, samt at den kun kan blive nemmere at holde næste år, eller hmm dvs, det bliver JEG hehe for det er jo mig der ordner hæk ;oP

Det har været så dejligt vejr hele dage, så fik da også vasket og tørret en del tøj ind imellem :o)

 

September 2009:

Billederne fra Lørdag aften og fra tirsdag da jeg stoppede ved halv 8 tiden. Den har godt nok ændret sig noget indtil nu ;o)

September 2009:

"Hvem sagde Søndag er en fri dag"?

Lige lidt billeder fra i dag, jeg fik klippet hækken ind mod haven, så jeg kunne nå længere ind over hækken, så jeg kunne save en masse af i højden. Det afsavet var flere meter, så måtte dele det i nogle stykker med ørnenæbet inden min søn kunne få det op i trillebøren. Igen idag var han fantastisk, dejligt med lidt hjælp, gør at man når mere :o) Til aften var det "pil splinter ud" tid ;o)

September 2009:

Da hækken ud mod vejen skal ha "klippet" flere meter af, så snupper jeg de mindste grene først med ørnenæbet. Hækken skal ned til ca. hvor min bluse slutter hmm de andre her i hytten siger "hvor min røv starter", synes nu mit lød pænere ;o) Desværre er det klippe og save arbejde i år, men de andre år skulle jeg gerne kunne holde den ved lige ved hjælp af normal hæksaks eller vores elektriske hækkeklipper. Puha det er hårdt, og meget værdsat at min ældste søn hjælper med at fjerne hvad der lander på græsset :oD
Takker Smukke ;o)

August 2009:

Så blev det pil træets tur. Det var meget der blev savet af o.O igen nogle dejlige unger der synes det var mere sport end "arbejde" at kaste "spydene" i kompost hjørnet i haven ;o)

August 2009:

Syren buskene imens jeg var igang med at save det ned, også et efter billede. Det var hårdt, så det var rart at få det overstået. De andre år har den ikke været så lav, det var lidt en fejl, for den var ikke til at klippe til.

Drengene fik smidt grenene i en stor container.

Juni 2009:

Vi synes alle det kunne være dejligt med en køkkenhave, Farmanden fik fræset, også var vi i gang, ukrudt blev fjernet osv. vi såede lidt, dog nåede jorden ikke at blive klar til det i år.

Juni 2009:

Fik flyttet nogle store blomster "knolde" fra det lange bed. De blomster "efterlod" et område med jord på ca. 1½ x 1½.

Juni 2009:

Den lille synes også han ville male sin udendørs stol, så her har han givet den flere lag (udendørs maling) ;o) den var godt nok lang tid om at tørre, men blev rigtig fin og han var Stolt som en "pave" han ville ha den printet ud af computeren, så han kunne vise den i skolen ;o) Den skal nok holde en del år endnu.

Juni 2009:

Så blev det tid til den årlig gang maling til havemøblerne, ser altid så flot ud når de har fået den flotte varme glød :o)

Juni 2009:

Fik også rykket nogle over i den ene krukke.

Juni 2009:

Fik fjernet ukrudt i det runde bed, så det kun var det Engelske græs der var tilbage. Derefter fik jeg flyttet en masse blomster og satte dem rundt om blomme træet, tog dem fra det lange bed som det er meningen skal tømmes, hvor der derefter skal lægges fliser.

Juni 2009:

Fik gravet en del jord op fra det lange bed, det kom i potterne sammen med noget kompost, nogle dage inden havde de fået tjære indeni, så der ikke er stor risiko for at der kommer skjolder uden på krukkerne.

April 2009:

Endelig var det vejr til at få lavet finish på krukkerne, tager en del tid, men sjovt med noget andre ikke har, og charmerende de ikke er helt ens, tror vi bliver glade for dem når der en dag er flotte blomster i dem :o)

 


Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster