Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2015

:: 2014

:: 2012

:: 2010

:: 2009

December 2009:

Tror der er fare for at det bliver en hobby det her ;oP

Vores billeder er ind til nu lavet i akryl maling (har 5 forskellige farver), i dag "faldt" manden over tilbud på olie maling som han så købte (for fødselsdagspenge fra mine svigerforældre), så måske det næste bliver i olie maling, der var også til at købe hjem så vi har mere at male på :o)

Godt Nytår :o)

December 2009:

Tjo det er selvfølgelig en anden stil end det børnene malede, men jeg er godt tilfreds :o) så mon ikke også jeg kommer til at male mere, det tror jeg ;o)

Hov har helt glemt at skrive hvad mål børnenes billeder har, så de kommer her: 30cm x 30cm. Mit er: h. 18cm x b. 24cm.

Tror vi køber nogle svæve rammer til billederne, men maler dem nok en anden farve end den sølv farve de har når man køber dem, nok billigere end at lave dem helt selv ;o)

December 2009:

Så er jule ræset ovre og vi fik endelig tid i deres ferie til at male ;o) dvs. den store samt den lille hehe jeg nåede ikke igang da jeg hjalp Basse, han klarede selv at male de forskellige farver næsten de rigtige steder, kun nede i v. hjørne gik det en smule galt, men det var også svært lige der. Roffe havde valgt at hans skulle være i sort og hvid, den blev også temmelig flot synes jeg :o) Ja nu tænker I nok...oO(hvad laver ungernes malerier herinde på min side) jammen det kan jeg såmen godt fortælle, jeg hjalp jo Basse, da han var færdig og det havde tørret lidt, så malede jeg Bogstaverne samt "stregede" op med sort maling, det var ikke helt nemt med de tynde streger. Basse er henrykt for sit første maleri og det er nok ikke det sidste ;o) Vi tegnede "kopi" af en af Roffes selvtegnede tegninger, han er kanon til at tegne :oD Nu håber jeg bare at jeg måske også kan hitte ud af at male noget som er lige så flot som ungernes :o)Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster