Kreative Nørklerier

::Forside   ::Hæklet   ::Strikket   ::Syet  ::Farver  ::Møbler  ::Haven   ::Diverse   ::Ældre

:: 2014

:: 2013

:: 2012

:: 2011

:: 2010

:: 2009

:: 2008

December 2009:

Lige som jeg klipper famillien har jeg også altid været hundenes "frisør" når de trængte.

Desværre er dette et af de sidste billeder af Sille, hun blev "putte" for altid den 14 dec 2009, da hun var temmelig plaget af hudsygdom.

December 2009:

Så er der lavet et par nisse hoveder der kan hænges op i et vindue, de er selvfølgelig ens på begge sider af hovedet ;o) Har engang lavet disse før bare større, men dem mistede jeg :o(

Kunne godt mærke det er længe siden jeg sidst har skåret i karton ;o) man får temmelig ondt i fingrene o.O

December 2009:

Ups havde helt glemt at putte dette stemnings billede ind ;o)

Altid mig der får lov til at "nørkle" med julelysene, det er også okay, det er hygsomt at lave selv om det går hurtigt med det, det er værre med at pynte op hehe det tager noget længere tid ;o)

Oktober 2009:

15 Oktober og SvigerMor har fødselsdag, havde lavet 2 små gave æsker i anledningen. De er printet ud på papir, limede karton på indersiden, så de ikke var så skrøbelige også samlet, fine blev de ;o)

Maj 2009:

Skildte endnu et 54 L. akvarie ad, der blev købt et ekstra stykke glas ("skillevæggen"), de andre glas blev skåret mindre i højden.

Samlede som det første, så der var 2 rum, et til helt nye unger og et til lidt større, savede en bund ud af krydsfiner, savede lister til, malede listerne og fik sat akvariet ned i bunden, blev meget finere med en rigtig bund ;o)

Tog det mere stille og roligt resten af måneden, da vi havde haft rigeligt om ørene (konfirmation).

April 2009:

Familien ville gerne hvis vi kunne få en baggrund i det store akvarie, så jeg måtte igang. Nemmest hvis man kigger på http://akvarie.zentasoft.dk da der er mange billeder fra det projekt, så kan man også læse om hvordan vi kom på at skulle ha så stort akvarie :o)

Januar 2009:

Jo jo Mor, du laver da lige et lille akvarie til ungerne, så de store fisk ikke spiser dem ;o) Jammen jammen, nogen ting skal man måske holde sig fra o.O

Nå okay, mit første akvarie som jeg selv samlede, fik dog skåret fuge væk og tætnede det, kan oplyse det holdte tæt derefter ;o)Copyright © ZentaSOFT.dk 2009 / webmaster